Sport

Anamaria Prodan anunță demiterea lui Laurențiu Reghecampf de la U Craiova: ”Se pierd bani”

Laurențiu Reghecampf are un sezon ratat cu U Craiova și Anamaria Prodan crede că patronul Mihai Rotaru ar putea să-l demită dacă nu califică echipa în cupele europene.
19.05.2022 | 10:59
Anamaria Prodan anunta demiterea lui Laurentiu Reghecampf de la U Craiova Se pierd bani
Laurențiu Reghecampf are un sezon ratat cu U Craiova și Anamaria Prodan crede că patronul Mihai Rotaru ar putea să-l demită dacă nu califică echipa în cupele europene. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au încheiat sezonul pe locul 3 în Casa Pariurilor Liga 1, au ratat calificarea în finala Cupei României, astfel că singura șansă de a ajunge în Europa este să câștige barajul cu învingătoarea play-out-ului.

De ce crede Anamaria Prodan că U Craiova l-ar putea demite pe Laurențiu Reghecampf

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, crede că patronul Mihai Rotaru îl va da afară pe acesta de la Universitatea Craiova dacă va rata și acest ultim obiectiv, deoarece clubul va pierde bani importanți.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că ar putea fi demis de Mihai Rotaru. În general se pierd bani când se pierde un titlu, o calificare. Despre asta este vorba. Eu am fost și în poziția patronului și știu cum e. Nu e ușor să scoți bani din buzunar și să pierzi absolut tot.

Probabil că va fi o schimbare, este soarta fiecărui antrenor, aici nu e vorba de Reghe sau de Mourinho. E normal, când ratezi toate obiectivele… Să dea Dumnezeu să-l țină pentru că cine știe ce se va întâmpla cu el.

ADVERTISEMENT

Să-i vină mintea la cap și să înțeleagă exact ce l-am învățat toată viața. Meseria merge mână în mână cu viața personală. Dacă le-ai scrântit, e gata”, a declarat impresara la un eveniment monden, conform digisport.ro.

Rotaru nu exclude aducerea lui Mirel Rădoi

FANATIK a scris în exclusivitate încă de acum o săptămână, după eliminarea oltenilor din Cupa României, că Laurențiu Reghecampf va fi demis la finalul sezonului și în locul său va fi numit fostul selecționer Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului din Băniei, Mihai Rotaru, a comentat dezvăluirea exclusivă făcută de FANATIK cu privire la venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova, contrazicându-se în declarații.

Inițial, patronul oltenilor a spus că nu se pune problema înlocuirii lui Laurențiu Reghecampf, însă a schimbat rapid discuția, spunând că ce a declarat nu înseamnă că în viitor, mai precis ”într-o lună sau într-un an”, Mirel Rădoi nu va veni la echipă.

ADVERTISEMENT

În schimb, Laurențiu Reghecampf nu se gândește la plecarea de la Craiova și le promite suporterilor că echipa va arăta mult mai bine în sezonul viitor. Totul depinde însă de barajul pentru locul din Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,78 este cota pentru ”total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT