Sport

Laurențiu Reghecampf simte presiunea la Sepsi – Universitatea Craiova, semifinală de Cupa României: ”Vor fi orgolii la mijloc. Au jucători care s-au antrenat cu mine”

Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu, dar visează să câștige și Cupa României. După parcursul perfect din ultima perioadă, din campionat, Laurențiu Reghecampf  vrea un succes și în meciul cu Sepsi.
19.04.2022 | 13:46
Laurentiu Reghecampf simte presiunea la Sepsi  Universitatea Craiova semifinala de Cupa Romaniei Vor fi orgolii la mijloc Au jucatori care sau antrenat cu mine
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova se întâlnesc, miercuri, în manșa întâi din semifinalele Cupei României. După trei succese la rând în Casa Pariurilor Liga 1, oltenii vor un succes și în secuime.

Laurențiu Reghecampf: ”Va fi un meci cu ambiții”

Universitatea Craiova este deținătoarea Cupei României, iar unul dintre obiectivele alb-albaștrilor este să păstreze trofeul în Bănie pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

În semifinale, trupa lui Laurențiu Reghecampf o va înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul îi dă mari bătăi de cap antrenorului echipei din Oltenia.

Pe de o parte pentru că din cauza programului încărcat calendarul de pregătire al oltenilor a fost dat peste cap, pe de altă parte pentru că în lotul secuilor se regăsesc mai mulți foști jucători ai Universității Craiova – Dimitrov, Tudorie, Bălaşa, Bărbuţ.

ADVERTISEMENT

”Va fi un meci dificil pentru noi, vor fi şi orgolii în joc, ţinând cont că au jucători care au jucat la Universitatea Craiova, unii s-au antrenat aici cu mine, au un antrenor foarte bun şi care ne cunoaşte bine.

Va fi un meci de ambiţii, ei au echipă bună,  am constatat pe pielea noastră în meciul de campionat, pe care l-am pierdut cu 3-1 acolo. Este un meci pentru accederea în finala Cupei României, deci sigur vor fi două meciuri foarte disputate”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor așteaptă o reacție pozitivă din partea jucătorilor lui

Universitatea Craiova este una dintre echipele cele mai în formă din acest sfârșit de sezon. Oltenii au câștigat ultimele trei meciuri din Casa Pariurilor Liga 1.

Laurențiu Reghecampf mizează pe ambiția fotbaliștilor lui pentru un rezultat pozitiv la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

”Aştept o reacţie pozitivă din partea băieţilor mei. Suntem în Săptămâna Mare, oamenii de pregătesc de Paşte. Din păcate, noi nu ne-am putut pregăti aşa cum doream, dar încercăm să facem programul încât să fie cât mai bine şi cât mai lejer pentru toată lumea.

În funcţie de rezultate, am hotărât programul de la meci la meci, nu a fost bătut în cuie. Este o săptămână foarte importantă pentru ceea ce ne dorim să realizăm, este primul meci din dubla cu Sepsi, ne dorim un rezutat bun”, a mai spus Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 1,75 este cota pentru ”nu înscriu ambele echipe și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT