Sport

Laurențiu Reghecampf, bucuros după U Craiova – FC Argeș 3-0: „Am făcut un meci foarte bun! Sunt mulțumit”

Laurențiu Reghecampf a fost bucuros după victoria Universității Craiova în duelul cu FC Argeș, scor 3-0, lăudându-și elevii pentru evoluția avută împotriva piteștenilor.
11.03.2022 | 23:01
Laurentiu Reghecampf bucuros dupa U Craiova  FC Arges 30 Am facut un meci foarte bun Sunt multumit
Laurențiu Reghecampf, bucuros după U Craiova - FC Argeș 3-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor își dorește aceeași evoluție din partea jucătorilor săi și pentru următoarele meciuri din play-off, dorindu-și să obțină locul doi la finalul campionatului.

Laurențiu Regehcampf, bucuros după U Craiova – FC Argeș 3-0

Laurențiu Reghecampf a fost bucuros după victoria Universtiății Craiova în duelul cu FC Argeș, scor 3-0, fiind de altfel chiar primul meci din play-off al sezonului.

ADVERTISEMENT

„Să uităm de cele șase meciuri, să ne bucurăm de primul meci din play-off, un meci foarte bun, un meci în care trebuia să închidem jocul încă din prima repriză.

Sunt mulțumit pentru cum au alergat băieții, am controlat jocul de la început până la final. Am marcat doar trei goluri, e un lucru pozitiv și ne pregătim de următorul meci”, și-a început Laurențiu Reghecampf discursul.

ADVERTISEMENT

„Nu o să fie ușor, dar vrem să câștigăm fiecare meci!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și l-a lăudat pe Gustavo pentru evoluțiile sale din ultima perioadă, însă îi transmite că ar putea marca mai multe goluri.

Nu am termen de comparație cu Gustavo, pentru că nu l-am avut în altă perioadă.

Dar el e într-un moment bun, e un jucător dificil de controlat și are în plus acest simț al golului, dar și el ratează foarte mult. Cu mai multă concentrare, ar fi avut mai multe goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Toți jucătorii sunt foarte importanți pentru mine, avem o problemă. Avem Crețu care joacă foarte bine, avem Bic care intră foarte, Roguljic la fel, Baiaram și el. Va fi greu pentru mine să fac alegeri de la meci la meci”, a continuat Laurențiu Reghecampf.

„Nu o să fie ușor, trebuie să luăm partidă cu partidcă, vom avea un meci dificil la Voluntari și trebuie să câștigăm toate cele trei puncte”, a mai spus antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT