Sport

Laurențiu Reghecampf, furios după FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1: “Se întâmplă lucruri foarte grave și arbitrii nu le văd! Sunt luat de prost!”

Laurențiu Reghecampf a criticat în termeni extrem de duri arbitrajul lui Horia Mladinovici după semi-eșecul cu FC Voluntari. Potrivit spuselor sale, alb-albaștrii ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.
11.12.2021 | 20:12
Laurentiu Reghecampf furios dupa FC Voluntari  Universitatea Craiova 11 Se intampla lucruri foarte grave si arbitrii nu le vad Sunt luat de prost
ADVERTISEMENT

Deși spera să plece cu toate cele trei puncte de la Voluntari, Universitatea Craiova nu a reușit să obțină decât o remiză, scor 1-1, la capătul unui meci în care a fost dominată copios de adversar și condusă până în ultimul minut. Imediat după fluierul final, Laureunțiu Reghecampf s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa centralului Horia Mladinovici.

Sunt luat de prost. Se întâmplă lucruri foarte grave și arbitrii nu le văd”, a răbufnit tehnicianul, vizibil iritat, cu referire la penalty-ul solicitat de Bălașa în urma unui duel cu Meleke, precum și la faptul că acesta din urmă a primit doar cartonașul galben pentru intrarea dură, cu talpa, pe glezna lui Baiaram.

ADVERTISEMENT

În etapa următoare, „juveții” – care ocupă poziția a cincea, la trei puncte de podium și zece în spatele viceliderului FCSB – vor avea parte de un nou duel dificil, împotriva UTA-ei Arad. Acesta este programat marți, 14 decembrie, la ora 20:30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Laurențiu Reghecampf, foc și pară pe arbitri după remiza cu FC Voluntari

Nici nu știu cum să încep. Să încep cu faptul că, fiind un om care respectă munca celorlalți, care nu jignește, sunt luat de prost? Sau faptul că în toate meciurile noastre se întâmplă lucruri foarte grave și arbitrii nu le văd? Că o fac intenționat, că o fac din greșeală…

ADVERTISEMENT

Eu mereu le acord acest lucru, că pot greși, dar nu pot să accept când văd un atac cu două picioare, indiferent că îl lovește sau nu. Când un jucător se aruncă cu două picioare în față este cartonaș roșu. Lucrul ăsta ni-l arată domnii arbitri în fiecare an, când se fac anumite lecții și, din păcate, când vin și arbitrează, nu mai țin cont de ceea ce ne învață.

A mai fost și faza penalty-ului la Bălașa. Același Meleke, care trebuia să primească galben și să se acorde 11 metri pentru noi. Se întâmplă foarte multe lucruri în fiecare partidă și pierdem puncte, apoi ne întrebați dacă suntem sub presiune.

ADVERTISEMENT

Suntem, dar faptul că echipa noastră joacă fără cinci sau șase jucători de bază… trebuie să-i felicit pe jucători, pentru că au alergat foarte mult, s-au străduit pe un asemenea teren, unde nu este ușor să joci. Cred că aceste momente în care ei au fost ajutați și-au pus amprenta la final, pentru rezultat.

Nu imput nimic, doar întreb, pe același ton, în aceeași direcție, fără să jignesc sau să vorbesc mai mult decât trebuie. Cred că sunt oameni care trebuie să analizeze aceste lucruri și să se uite mult mai atent când iau anumite decizii”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Problema Universității Craiova: „Lipsă de concentrare”

Dincolo de greșelile arbitrilor, tehnicianul a pus evoluțiile modeste ale elevilor pe seama unei lipse de concentrare în momentele importante. La 18 puncte distanță de liderul CFR Cluj, șansele Universității Craiova de a cuceri primul titlu după cel puțin patru decenii de secetă par aproape nule.

A fost din nou o eroare la faza fixă, mingea vine din piciorul lui Crețu, Vlădoiu își pierde marcajul și jucătorul de la Voluntari marchează. Nu pot să spun că este vorba de lipsă de personalitate. Poate lipsă de concentrare și lipsă de răspundere în anumite momente.

N-a fost un meci ușor, mai ales că am întâlnit o echipă foarte motivată și bine organizată. Sigur că sunt vinovat pentru aceste rezultate, la fel ca și jucătorii. Suntem aceeași echipă, eu sunt peste jucători doar ca funcție. Trebuie să-i pun în teren, să-i ajut, dar în momentul în care se trage linie cu toții suntem vinovați. Urmează un meci dificil, cu UTA, jucăm acasă și trebuie să câștigăm”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la flash-interviu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – UTA Arad: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT