Sport

„Musculosul” Reghecampf. Cum se relaxează antrenorul Universității Craiova înaintea meciului de la Voluntari

Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al Universității Craiova, a trecut pe la sala de fitness înaintea confruntării din deplasare cu FC Voluntari, din play-off-ul Ligii 1
16.03.2022 | 21:53
Musculosul Reghecampf Cum se relaxeaza antrenorul Universitatii Craiova inaintea meciului de la Voluntari
Laurentiu Reghecampf „trage de fiare” înaintea partidei cu FC Voluntari sursă foto: Inquam Photo
ADVERTISEMENT

Chiar și la 46 de ani, Laurențiu Reghecampf nu se menajează deloc. Antrenorul Universității Craiova a decis să lucreze la sala de fitness a clubului înaintea deplasării de la Voluntari, al doilea meci al oltenilor în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Laurențiu Reghecampf „trage de fiare” înaintea meciului cu FC Voluntari

Partida cu FC Voluntari este programată vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Laurențiu Reghecampf are șapte victorii consecutive cu „juveții” în campionat și speră să prelungească seria de succese a Universității Craiova în meciul următor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Universității Craiova a decis să își petreacă timpul dinaintea partidei din campionat cu FC Voluntari în sala de fitness. Cel mai probabil, Reghecampf a vrut să uite de tensiunea creată dinaintea meciului și s-a focusat pe exercițiile sale fizice.

Antrenorul în vârstă de 46 de ani a postat pe contul său de Instagram câteva poze cu el în timpul antrenamentelor din sala de fitness. Reghecampf vine după o perioadă solicitantă la Universitatea Craiova, cu meciuri grele în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a reușit să obțină o serie de 7 partide fără înfrângere în campionat cu Universitatea Craiova. Oltenii au pierdut o singură dată în ultimele zece partide disputate în campionat, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-1.

Deși ultimele evoluții ale Universității Craiova le pot da speranțe suporterilor la titlu, Laurențiu Reghecampf spune că obiectivul echipei sale în acest sezon este a doua poziție. În acest moment, formația din Bănie este la patru puncte în spatele echipei de pe locul secund, FCSB, și la 11 puncte distanță de CFR Cluj, liderul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf se teme de starea gazonului de la Voluntari

Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Voluntari în etapa a doua a play-off-ului Casei Pariurilor Liga 1. Meciul care se va disputa pe arena „Anghel Iordănescu” este programat vineri seara, de la ora 20:30.

Laurențiu Reghecampf se așteaptă la un meci dificil pe stadionul din Voluntari, mai ales din cauza suprafeței de joc. Acesta a declarat la conferința de presă dinaintea meciului cu trupa lui Liviu Ciobotariu că gazonul poate să fie una dintre cele mai mari probleme pe care le-ar putea întâmpina formația pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

În meciul anterior disputat de „alb-albaștri” pe terenul clubului ilfovean, ploaia a creat mari probleme jucătorilor săi pe durata partidei. La finalul celor 90 de minute, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, datorită unui gol venit pe finalul partidei.

  • 7 victorii consecutive are Universitatea Craiova în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 1,31 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT