Life

Laurette, eșec total la Imperiul Leilor! Modelul nu i-a impresionat pe milionarii de la Pro TV cu masajul ei

Laurette, ”modelul de ciocolată” care și-a deschis un salon de masaj, nu a reușit să îi impresioneze pe jurații de la Imperiul Leilor pentru a obține o infuzie de capital în afacerea ei.
07.02.2022 | 15:25
Laurette esec total la Imperiul Leilor Modelul nu ia impresionat pe milionarii de la Pro TV cu masajul ei
Ideea de afaceri a lui Laurette, respinsă la Imperiul Leilor de la Pro TV Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurette și-a încercat norocul la emisiunea Imperiul Leilor, dorindu-și să își extindă afacerea pe care o are cu un salon de înfrumusețare și de masaj. În ciuda promovării intense de pe rețelele de socializare, acolo unde și-a format o adevărată comunitate de fani ai masajului în stil african, ”modelul de ciocolată” nu a reușit să îi convingă pe jurații cărora le cerea bani pentru dezvoltare.

Laurette, respinsă la Imperiul Leilor

Proprietară a unei afaceri, Laurette și-a pus speranțele unui succes răsunător în lumea business-ului în cei cinci jurați de la Imperiul Leilor, emisiune care va începe miercuri, pe 9 februarie 2022, la Pro TV. Invitată să vorbească în fața unor somități când vine vorba de afaceri, ”Modelul de ciocolată” nu a reușit ceea ce își propusese.

ADVERTISEMENT

Fără să fie impresionați de formele de model pe care Laurette le-a afișat când a ajuns în platoul emisiunii Imperiul Leilor, cei cinci jurați ai show-ului economic au încercat să afle câteva detalii despre afacere. Doar că, din păcate pentru Laurette, explicațiile ei despre afacerea cu masaj nu i-a convins pe jurați.

Ba chiar, am putea spune, din informațiile obținute de FANATIK, jurații de la Imperiul Leilor au fost categorici cu privire la business-ul vedetei, sugerând că ar fi un domeniu în care nu ar risca să investească bani, posibilitățile de dezvoltare fiind prea puține pentru a-și bate capul.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor modelului de a-i convinge că dezvoltarea afacerii ar putea să se dovedească rentabilă și pentru ei, ba chiar oferindu-le o parte substanțială dintr-un viitor profit, Laurette a fost refuzată categoric de toți cinci investitori de calibru ai emisiunii.

Laurette, afacere cu salon de masaj african

În urmă cu câteva luni, fericită din cale afară, Laurette a anunțat că a deschis un salon de înfrumusețare în care, în rolul principal era masajul în stil african. Ba chiar, explica vedeta, în anumite cazuri se va implica personal în a-și face clienții fericiți.

ADVERTISEMENT

Astfel, sub titulatura ”Masajul Reginei Africane”, Laurette cere nu mai puțin de 400 de lei pentru 45 de minute sau 450 de lei pentru 50 de minute de masaj. ”Modelul de ciocolată” spune că masajul, presărat cu lumânări aromate și cu mirodenii africane, garantează că cei care apelează la serviciile ei vor fi de-a dreptul încântați.

De-a lungul timpului, Laurette, pe numele ei complet Atindehou Nignon-Laurette-Innocencia, a tot încercat să reușească în lumea afacerilor, rezultatele avute fiind însă îndoielnice. Astfel, în urmă cu 12 ani, mulatra anunța că și-a deschis primul salon de înfrumusețare, afacere care a dat faliment imediat și care, în fapt, conform raportărilor ANAF, i-a adus doar datorii.

ADVERTISEMENT

Apoi, Laurette visa să reușească în lumea designerilor vestimentari, dar nici acolo nu a avut mai mult succes. Căsătorită o perioadă cu un bărbat închis pentru evaziune fiscală, fostul model s-a ocupat o vreme de afacerile acestuia, dar, odată cu divorțul, a renunțat și la această preocupare.

Cu noul salon deschis, Laurette vrea să reușească, în sfârșit, în lumea afacerilor, dar, având planuri mari, are nevoie de o infuzie serioasă de capital, motiv pentru care a și ajuns în fața juriului de la Imperiul Leilor. Din păcate, succesul ei se mai lasă așteptat.

Imperiul Leilor de la Pro TV aduce cinci jurați cu greutate din afaceri

Emisiunea Imperiul Leilor debutează, cu al treilea sezon, la Pro TV, miercuri, pe 9 februarie 2022. Show-ul va aduce în fața publicului cinci experimentați investitori, din care cel mai tânăr, Sebastian Dobrincu, are doar 23 de ani.

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Dragoș Petrescu și Sebastian Dobrincu sunt cei cinci investitori care vor ajuta antreprenorii să își dezvolte afacerile pe care le au după negocieri ”la sânge” în ceea ce privește dezvoltarea business-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: