Sport

Lautaro Martinez, anunţ războinic înainte de Inter – Liverpool: “Klopp, te putem răni”

Inter este avertizată de forța ofensivă letală a lui Liverpool, dar campioana Italiei este determinată să îi elimine pe englezi. Determinare, cere antrenorul Inzaghi, iar Lautaro Martinez crede în șansa echipei sale.
16.02.2022 | 10:10
Lautaro Martinez anunt razboinic inainte de Inter  Liverpool Klopp te putem rani
ADVERTISEMENT

Lautaro Martinez și colegii săi de la Inter nu au avut o perioadă tocmai fastă. Infrângerea în derbyul local cu AC Milan și remiza cu Napoli au obligat-o să renunțe, măcar temporar, la poziția de lider.

Este adevărat însă că Inter are un meci mai puțin decât AC Milan, iar lupta pentru titlu nu este nicidecum tranșată. Dar acum focusul este altul. Confruntarea cu Liverpool. Cu atât mai mult cu cât este vorba și despre bani.

ADVERTISEMENT

Iar Liverpool este neînvinsă în 2022 în toate competițiile. Și, la 9 puncte de City – cu un meci în minus, e adevărat – mizează totul pe UEFA Champions League.

Lautaro Martinez: ”Klopp, te putem răni. Inter vrea să fie protagonistă”

Lautaro Martinez a marcat un singur gol pentru echipa de club în startul lui 2022. A înscris însă, în replică, în ambele meciuri jucate pentru Argentina în preliminariile Mondialului. Iar contra Columbiei a fost reușita care a decis învingătoarea.

ADVERTISEMENT

Însă, chiar dacă îi lipsesc reușitele, atacantul argentinian al lui Inter este optimist înaintea meciului tur cu echipa engleză.

”Inter vrea să fie protagonistă, să aibă inițiativa. Să se apere bine, să atace și să rănească adversarul”, a spus argentinianul pentru Prime Video.

ADVERTISEMENT

”Veți vedea un jucător care a crescut foarte mult. Și cred că va fi un joc frumos. Inter a trecut deja de faza grupelor și pentru noi a fost deja un lucru important.

Acum sper să am o prestație bună, să ajut echipa și să ne calificăm. Este visul nostru. Trebuie să lucrăm bine la faza de posesie pentru că va fi un aspect important”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi le cere jucătorilor determinare

Și Simone Inzaghi s-a arătat optimist înaintea meciului tur cu Liverpool. Chiar dacă englezii au câștigat ultimele șase meciuri în toate competițiile, iar Inter are doar trei succese în aceeași perioadă.

Mirror spune că Inzaghi a caracterizat adversarul drept unul letal prin intensitatea pe care o pune în joc. Dar că este încrezător că echipa sa poate trece de acest prim tur eliminatoriu întâia dată în 11 ani.

”Cluburile engleze sunt foarte puternice. Toate și-au câștigat grupele în afară de Chelsea. Iar Liverpool este una dintre cele mai bune echipe din Europa.

Însă băieții mei merită să joace astfel de jocuri. Nu o să fie ușor să mergem mai departe, dar vom încerca să o facem. Le-am cerut băieților să joace fotbalul pe care-l știu.

Trebuie să ne punem în valoare atuurile. Căci determinarea va face diferența în aceste jocuri”, a spus tehnicianul lui Inter.

ADVERTISEMENT