Life

Lavinia Pîrva a ajuns mare afaceristă de când nu mai cântă! Partenera lui Ștefan Bănică face bani din asta

02.03.2021 | 13:58
Lavinia Pirva a ajuns mare afacerista de cand nu mai canta Partenera lui Stefan Banica face bani din asta
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva o ia pe urmele vedetelor care au reușit să facă bani din propriul său shop. Partenera lui Ștefan Bănică s-a reorientat în ultima perioadă și, în lipsă de concerte din cauza pandemiei de coronavirus, frumoasa brunetă s-a reinventat, astfel că acum face bani dintr-o afacere care nu are nicio legătură cu muzica.

După cum au remarcat urmăritorii ei de pe Instagram, Lavinia a devenit femeie de afaceri și postează aproape zilnic pe rețeaua de socializare lucrurile pe care femeile le pot achiziționa de pe site-ul ce-i poartă numele.

ADVERTISEMENT

Vedeta are un magazin de haine online dedicat în exclusivitate femeilor, iar prețurile pe care le cere pentru articolele vestimentare sunt unele normale în comparație cu ce oferă piața.

Lavinia Pîrva are un business cu haine

Pe site-ul artistei se găsesc geci, hanorace, rochii, salopete, bluze, veste sau pijamale, iar prețurile variază, în funcție de model și de materialul din care sunt concepute.

ADVERTISEMENT

Majoritatea produselor pot fi comandate pe mai multe culori. Femeile care vor să se îmbrace de la magazinul Laviniei trebuie să scoată minimum 200 de lei, iar unele dintre haine pot ajunge lejer la 500 de lei.

Lavinia a dorit să își pună amprenta în această afacere nu doar cu numele, ci și cu prezența. Vedeta este și model pentru hainele pe care le vinde, îmbrăcând produsele pe care le postează tot mai des pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Online-ul, refugiu pentru multe cântărețe

Nu e de mirare că tot mai multe vedete, în special cântărețe, ajung să își găsească noi surse de venituri. De un an încoace, artiștii se numără printre cei mai loviți de restricțiile impuse de pandemie, iar mulți dintre ei au fost nevoiți să își mute atenția către zona online, de unde pot ieși bani frumoși dacă e să ne uităm la cât de bine câștigă unele influencerițe de la noi.

Lăudabil pentru Lavinia este că a ales să își promoveze propriile produse vestimentare, în timp ce altele fac reclamă pentru diferite firme.

ADVERTISEMENT