Life

Lavinia Pîrva, despre revenirea pe micile ecrane. Ce a mărturisit soția lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și-a schimbat complet viața de când a venit pe lume fiul ei și a renunțat la televiziune. Toată lumea se întreabă acum dacă artista are planuri să revină pe sticlă.
20.04.2022 | 12:10
Lavinia Pirva despre revenirea pe micile ecrane Ce a marturisit sotia lui Stefan Banica
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață s-a confesat legat de revenirea pe micile ecrane. Soția artistului și actorului Ștefan Bănică a mărturisit că a primit oferte în televiziune, dar a fost nevoită să refuze pentru că nu i se potriveau.

Lavinia Pîrva, detalii despre revenirea în televiziune. Ce a scos la iveală partenera lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva s-a întors recent pe sticlă, având o rubrică de parenting la Vorbește lumea, cariera sa în televiziune fiind pusă pe pauză după ce a devenit mamă. În prezent, cântăreața se gândește la proiectele pe care le primește.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. 

Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule…

ADVERTISEMENT

Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. 

Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”, a dezvăluit fosta componentă a trupei Spicy pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, concentrată pe creșterea fiului său, Alexandru

Lavinia Pîrva a pus cariera în plan secund de când a venit pe lume fiul său, Alexandru. Frumoasa brunetă se ocupă îndeaproape de creșterea și educarea celui mic care îi ocupă tot timpul de când a devenit mamă.

În momentul de față, soția lui Ștefan Bănică are propria afacere, un business cu haine pe care l-a început în urmă cu circa 3 ani. Este femeie de afaceri și se ocupă aproape singură de băiețelul său, de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT

Vedetei nu s-a fost deloc greu să stea departe de scenă de când s-a născut Alexandru. În plus, cântăreața crede că odată cu înaintarea în vârstă s-a maturizat și astfel și-a schimbat prioritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: