Sport

LeBron James, scenă de box în NBA! Şi-a umplut de sânge un adversar. Ce pedeapsă a primit superstarul. Video

Una dintre vedetele baschetului nord-american, LeBron James, a confundat terenul cu un ring de box. El i-a dat un pumn lui Isaiah Stewart și urmează să fie suspendat.
23.11.2021 | 12:07
LeBron James scena de box in NBA Sia umplut de sange un adversar Ce pedeapsa a primit superstarul Video
ADVERTISEMENT
23-11-2021
10:07

Ce pedeapsă a primit LeBron James. Victima, sancțiune și mai dură

La o zi distanță de la incidentul dintre LeBron James și Isaiah Stewart, cei doi baschetbaliști și-au aflat pedepsele. Superstarul lui LA Lakers a primit prima sa suspendare din cei nouă ani de carieră și nu va putea juca împotriva celor de la New York Knicks.

De cealaltă parte, Isaiah Stewart, jucătorul lui Detroit Pistons, a fost suspendat două meciuri, pentru scandalul care l-a provocat după ce a fost lovit și umplut de sânge de LeBron James.

Jurnaliștii de peste Ocean au comparat această scenă cu ceea ce s-a întâmplat în play-off-ul din 2015, când JR Smith l-a lovit cu pumnul pe Jae Crowder.

Atunci, agresorul a primit o pedeapsă de două etape suspendare, tot cam atât preconizându-se și în acest caz că va lua jucătorul lui Lakers.

ADVERTISEMENT

Bătaie între LeBron James și Isaiah Stewart

În sfertul al treilea al meciului din NBA, pe care Los Angeles Lakers l-a câștigat pe terenul celor de la Detroit Pistons, scor 121-116, jucătorul gazdelor, Jerami Grant, avea de executat o aruncare liberă.

În vecinătatea căciulii, LeBron James și Isaiah Stewart erau în luptă pentru ocuparea unei poziții cât mai favorabile. În acel moment, LeBron James l-a lovit cu cotul în zona feței pe adversarul său, acest moment fiind surprins și de camerele de televiziune.

ADVERTISEMENT

Jocul a fost oprit, iar Stewart a încercat să își facă singur dreptate. El i-a aruncat cuvinte grele pivotului din Los Angeles, iar apoi efectiv s-a repezit asupra acestuia, după ce pe marele ecran al sălii au fost redate imaginile cu incidentul produs în timpul jocului.

Stewart a ieșit însă șifonat din această luptă, el alegându-se cu ochiul drept însângerat, dar și cu buza spartă. Se poate spune că baschetul, pentru câteva momente, s-a transformat în box, iar terenul a devenit ring.

ADVERTISEMENT

Isaiah Stewart nu s-a liniștit nici după acest nou moment, el întorcându-se în viteză spre agresorul său. Stewart a încercat să ajungă la LeBron pentru a-l lovi, dar a fost oprit cu mare greutate de coechipieri și de cei din staff-ul lui Detroit Pistons.

Ce suspendare îl aşteaptă pe LeBron James

Arbitrii au analizat faza și i-au eliminat pe amândoi, iar acum Comisia de Disciplină a NBA va da verdictul. Este de așteptat ca LeBron James, cel de la care a plecat bătaia de pe terenul de baschet, să fie suspendat pentru minimum 2-3 etape.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător de la Los Angeles Lakers, Russell Westbrook, decisiv altfel în victoria de la Detroit, a primit fault tehnic în urma luptei de pe parchet.

Aceasta a fost a noua victorie a sezonului pentru Los Angeles Lakers, care ocupă locul 8 în conferința vestică a NBA, după 18 runde desfășurate.

La rândul ei, Detroit Pistons este ultima în Divizia centrală și penultima în Conferința de vest, cu patru victorii și 12 înfrângeri în actualul sezon.

Nu este prima dată când doi coloși din NBA se iau la bătaie pe teren, însă astfel de scene sunt văzute, mai degrabă, pe patinoare, la meciurile de hochei pe gheață din NHL.

ADVERTISEMENT