Simona Halep

Lecția învățată de Elina Svitolina de la Simona Halep: „Mă inspiră și îmi dă speranțe”

13.07.2020 | 12:52
Lectia invatata de Elina Svitolina de la Simona Halep Ma inspira si imi da sperante
ADVERTISEMENT

Elina Svitolina a vorbit despre felul în care Simona Halep o inspiră în cariera sa și ce model are de urmat de la româncă.

Jucătoarea ucraineană consideră că Simona este un exemplu pentru ea, datorită dorinței arzătoare pe care a avut-o să câștige titlurile de Grand Slam, în ciuda finalelor pierdute.

ADVERTISEMENT

Elina Svitolina consideră că trebuie să ai o mentalitate puternică pentru a putea trece peste toate greutățile apărute în urma unor finale pierdute.

Lecția învățată de Elina Svitolina de la Simona Halep

Elina Svitolina a vorbit într-o conferință de presă susținută la Berlin, despre cât de mult este influențată de Simona Halep în cariera sa: „Multe jucătoare au încercat în orice fel posibil până să câștige un Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Un exemplu este Simona Halep. A avut nevoie de mult timp să câștige primul său Grand Slam. Mă inspiră și îmi dă speranță și dorință de a continua să muncesc pentru a putea să îmi îndeplinesc visul”.

„E nevoie de efort fizic și mental!”

„Cheia este să îmi mențin cel mai bun nivel al tenisului timp de două săptămâni. E nevoie de efort fizic și mental, dar voi încerca”, a mai spus Elina Sitolina.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a reluat antrenamentele în vederea reînceperii sezonului 2020 și într-un interviu acordat Ralucăi Olaru pentru site-ul treizecizero.ro a spus că în perioada pandemiei de coronavirus a avut o revelație.

„A fost o perioadă pe care mi-am dorit-o de vreun an și ceva. Eram foarte obosită mental și mă simțeam epuizată de la zi la zi. N-a fost o perioadă plăcută, pentru că a trebuit să stăm în casă cu toții.

ADVERTISEMENT

Dar pot spune că am profitat de această perioadă pentru a mă odihni și a-mi încarca bateriile”, a declarat Halep.

„Odată cu pandemia am realizat că locul meu e pe teren și asta mă face să trăiesc cu adevărat. Vreau să mă bucur de faptul că pot juca încă la un nivel înalt, așa că următorii 4-5 ani vreau să joc tenis”, a mai spus românca.

ADVERTISEMENT