Life

Lecția primită de Alexia Eram în America Express. Ce a impresionat-o pe fiica Andreei Esca: „O să îmi amintesc toată viața”

Lecția primită de Alexia Eram în America Express, de la o familie care i-a găzduit pe ea și pe fratele său într-o seară.
30.11.2023 | 10:48
Lectia primita de Alexia Eram in America Express Ce a impresionato pe fiica Andreei Esca O sa imi amintesc toata viata
Ce a impresionat-o cel mai tare pe Alexia Eram în America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a dezvăluit care este lucrul care a impresionat-o cel mai tare din toată experiența America Express. Fiica Andreei Esca va rămâne mereu cu amintirea unei familii care i-a cazat pe ea și pe fratele său peste noapte.

Ce a impresionat-o pe Alexia Eram în America Express

Alexia Eram a avut norocul să vină pe lume într-o familie bună. Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi din țară, despre care se spune că ar avea și un salariu impresionant. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, Alexia Eram obține un profit uriaș din activitatea sa, dar cu toate acestea, știe să apreciezes și puținul altor oameni. În America Express, a fost pusă în tot felul de situații și a rămas cu lecții de viață.

Așa s-a întâmplat și când a fost cazată la o familie cu mai mulți copii și puține posibilități. Iubita lui Mario Fresh a publicat mai multe imagini din seara respectivă pe Instagram și a dezvăluit că nu va uita niciodată momentul.

ADVERTISEMENT

„Un loc de cazare de care o să îmi amintesc toată viața! Din puținul lor ne-au dat așa de multă mâncare și atât de bună, și s-au chinuit să doarmă astfel încât să fim noi cât mai bine. E impresionant cât de buni sunt unii oameni… Mulțumim”, a transmis Alexia Eram.

Alexia Eram America Express copii podea pat
Alexia Eram a fost impresionată de familia la care a stat peste noapte.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Ce o deranjează la fratele său

Pe de altă parte, în America Express, Alexia Eram a avut parte și de o mulțime de provocări. Iar sub presiunea timpului, a misiunilor dificile și a foamei, a avut și câteva discuții mai aprinse cu Aris.

ADVERTISEMENT

Recent, în cadrul Podcastito a dezvăluit ce a deranjat-o cel mai mult la fratele său în perioada în care au fost în concurs. Este vorba despre lipsa asumării acestuia pentru că, spune Alexia, întotdeauna o găsea pe ea vinovată când ceva nu mergea bine.

„Faptul că el niciodată nu își asuma vina la ceva. Pe mine asta mă scoate din minți, că nu își asumă vina (…) El fără să vorbească cu mine a luat singur decizia să pună mâna pe capul ăla.

ADVERTISEMENT

Și eu i-am spus să nu îl atingă încă pentru că nu mai puteam să îl schimbi”, a declarat Alexia Eram despre lucrurile care au deranjat-o la fratele său în America Express, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT