Sport

Legat pe viață de România! Ce se întâmplă în viața celui mai bun portar din Superligă

Lukas Zima, portarul ceh al Petrolului, și iubita sa, Simona, un fashion-consilier din Praga, vor deveni părinți și vor avea un băiețel
23.04.2024 | 21:55
Legat pe viata de Romania Ce se intampla in viata celui mai bun portar din Superliga
Lukas Zima si iubita sa vor deveni parinti la Ploiesti FOTO facebook
ADVERTISEMENT

Lukas Zima (30 ani), portarul Petrolului, este cotat ca fiind primul goal-keeper din Superliga României, în ierarhia alcătuită după mingiile parate, având o prestație excelentă și în meciul de aseară, Petrolul – UTA 1-1, când și-a salvat echipa de câteva goluri ce păreau iminente.

Cota lui a explodat după evoluțiile de la Petrolul

Uriașul de 1,96 metri a venit la Petrolul în vară, de la Venlo (Olanda), dar cehul de 30 de ani a activat mult timp în Italia, la Genoa, Reggiana, Mantova, Venezia, Perugia, Livorno.

ADVERTISEMENT

Acest sezon la Petrolul este însă, de departe, cel mai bun din activitatea sa, primul după mulți ani în care e titular indiscutabil, el fiind integralist în toate partidele Petrolului. De altfel, cota sa de piață a crescut, la ploiești, de la 250.000 de euro la 700.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Dincolo de asta, parcursul său în România îi va marca toată viața, în mod fericit. Aici a fost conceput primul său copil, Zima și iubita lui, Simona, anunțând de curând că vor avea un băiat.

ADVERTISEMENT

Iubita lui este designer consilier

Simona Pechal e designer vestimentar și a absolvit Institutul Marangoni din Italia, unde a absolvit și Rebecca Prodan, fiica cea mare a Anei Maria Prodan, aflată acum la New York.

Meseria Simonei e cumva diferită de cea a unui designer normal. Ea s-a axat pe consiliere, în sensul în care însoțește anumite persoane cu dare de mână la cumpărături pentru a le recomanda ce ar trebui să-și achiziționeze, ca să fie în ton cu moda. Iubita lui Zima a moștenit pasiunea vizavi de modă de la bunica ei, deoarece în copilărie se îmbrăca în ținutele acesteia.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor de pe siteul personal, Simona Pechal colaborează cu Dior, Gucci, Dolce &Gabbana, Prada etc, astfel că îmbracă tot felul de vedete, în special din Cehia, mergând cu acestea în magazine și alegând împreună variantele de ținute perfecte pentru gustul lor.

L-a anunțat că este însărcinată, chiar pe stadion

Zima și iubita sa locuiesc la Ploiești și par încântați de viața din orașul prahovean, mai ales că nu fac mai mult de o oră până la București, unde au mai multe posibilități de petrecere a timpului liber.

ADVERTISEMENT

Ei preferă să stea cât mai mult timp în aer liber și ar vrea să viziteze România, dar sunt deranjați de trafic, care li se pare îngrozitor.

Datorită meseriei sale, Simona e nevoită să facă drumuri frecvente în țara natală, dar în general ea este prezentă la meciurile Petrolului de pe teren propriu.

Acolo a făcut publică și vestea cea mare, anunțând că este însărcinată, la finalul meciului cu CFR Cluj, când ea și Zima au împărtășit bucuria cu fanii Petrolului. Ceva mai târziu, viitorii părinți au anunțat că vor avea un băiețel.

Lukas Zima mai are un an de contract cu Petrolul, dar evoluțiile sale din acest sezon îl îndreptățesc să spere la un transfer la o formație mai bună. El s-a aflat pe lista Rapidului, după plecarea lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, dar giuleștenii l-au preferat în cele din urmă pe Aioani.

ADVERTISEMENT