Sport

Incredibil! Atletico Madrid l-a pus pe Horațiu Moldovan pe TikTok cu o manea a lui Tzancă Uraganu. Cum a reacționat portarul naționalei. Update

Videoclip incredibil! Atletico Madrid l-a postat pe Horațiu Moldovan pe TikTok. Pe fundal se aude cea mai în vogă manea a lui Tzancă Uraganu.
24.02.2024 | 14:42
Incredibil Atletico Madrid la pus pe Horatiu Moldovan pe TikTok cu o manea a lui Tzanca Uraganu Cum a reactionat portarul nationalei Update
Atletico Madrid a făcut un TikTok viral cu Horațiu Moldovan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
24-02-2024
12:53

Horațiu Moldovan, discuție cu Tzancă Uraganu

Horațiu Moldovan a reacționat după ce Atletico Madrid a postat un videoclip cu el, iar pe fundal se aude o manea interpretată de Tzancă Uraganu.

Artistul l-a contactat pe Instagram pe portarul naționalei României pentru a-i mulțumi și a postat pe TikTok răspunsul primit de la acesta. ”Nu știam că o să pună melodia asta, dar mă bucur! Îmi place și am ascultat-o des!”, fost replica lui Horațiu Moldovan.

Atletico Madrid Horațiu Moldovan TikTok

Horațiu Moldovan a ajuns în această iarnă la Atletico Madrid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Portarul român a acceptat de la bun început statutul de rezervă a lui Jan Oblak, iar postul de titular în poarta naționalei României la Euro 2024 este acum sub semnul întrebării. Fotbalistul român atrage privirile într-un mod neobișnuit la echipa lui Diego Simeone.

Incredibil! Atletico Madrid l-a pus pe Horațiu Moldovan pe TikTok cu o manea a lui Tzancă Uraganu

Horațiu Moldovan a fost adus cu surle și trâmbițe la Atletico Madrid. „Plăpumarii” sunt foarte activi și atenți pe rețelele de socializare și își țin fanii la curent cu numeroase postări. Într-una din ultimele postări de pe TikTok, una dintre cele mai celebre platforme din lume, apare și Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Dar nu oricum! Atletico Madrid a împărțit în două o fotografie cu Horațiu Moldovan și a postat imaginile pe TikTok, însă alt detaliu le-a atras atenția românilor. Madrilenii au ales pe fundal o melodie a celebrului interpret de manele, Tzancă Uraganu.

Mai mult decât atât, Atletico Madrid a ales cea mai nouă melodie a manelistului care ocupă locul 1 în tendințe pe Youtube: „Eee Aaa – Burj Khalifa”. Melodia a strâns aproape 7,5 milioane de vizualizări în două săptămâni de la lansare.

ADVERTISEMENT

Răspunsul cântărețului nu a întârziat să apară. „Mulțumesc, Atletico Madrid!!! Mare onoare pentru mine”, a scris Tzancă Uraganu pe TikTok. VEZI VIDEO LA SFÂRȘTIUL MATERIALULUI.

Fanii români au înnebunit după postarea lui Atletico Madrid: „Am trăit să o văd și pe asta”

De asemenea, postarea de pe TikTok a lui Atletico Madrid cu Horațiu Moldovan s-a viralizat în timp record. A adunat peste 50.000 de aprecieri în doar 3 ore și peste 1.000 de comentarii. Românii s-au întrecut în comentarii amuzante.

ADVERTISEMENT

„I-a spus Moldovan: ‘Dă că pun eu melodia’”, a fost cel mai apreciat comentariu. „Atletico Madrid l-a pus pe Moldovan pe TikTok. Înseamnă că va fi titular”, „Am trăit să o văd și pe asta”, „Moldovan cred că e adminul”, au fost câteva dintre reacțiile românilor.

Horațiu Moldovan a fost de 8 ori pe foaia de joc la Atletico Madrid, însă portarul român nu a apucat să debuteze în tricoul trupei lui Diego Simeone. Moldovan a ajuns în Spania, după ce Atletico a plătit clauza de reziliere din contractul cu Rapid, aproximativ 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Apostu îl amenință cu tribunalul pe Horațiu Moldovan

Bogdan Apostu, fostul impresar al lui Horațiu Moldovan, susține că portarul român îi datorează o sumă de bani după transferul la Atletico Madrid. Concret, agentul FIFA susține că Moldovan îi datorează 56.000 de euro, circa 7% din suma transferului pe Wanda Metropolitano, dar și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid, echipele lui Moldovan în timp ce a fost sub contract cu Bogdan Apostu.

„Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația.

Există o realitate. Sunt două aspecte. Unul e contractul pe care l-am avut între părți, în care trebuia să primesc 3% din salariile lui de până acum, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

Nu e vorba doar de salariile de la Rapid, am avut contract cu el 6 ani. În acești 6 ani nu i-am cerut salariul și nici nu mi-a dat. Am crezut că vom câștiga cu adevărat bani când va pleca în străinătate.

L-am dus la atâtea echipe la care nu a jucat, deci e clar că am crezut în el și a ajuns un portar important. Al doilea lucru: 7% din suma de transfer. Sunt banii mei. El știe foarte bine asta, la fel și Victor Angelescu, și Daniel Niculae”, spunea Bogdan Apostu, la TV Digi Sport.

Atletico Madrid, TikTok viral cu Horațiu Moldovan

ADVERTISEMENT