Life

Legătura dintre Ana Morodan și Lucian Mîndruță. Robert Turcescu i-a dat în vileag

Ana Morodan și Lucian Mîndruță au fost dați în vileag de către Robert Turcescu. Ce scria jurnalistul în 2014 despre vedetă?
31.03.2023 | 16:45
Legatura dintre Ana Morodan si Lucian Mindruta Robert Turcescu ia dat in vileag
Ana Morodan și legătura cu Lucian Mîndruță. Ce a postat Robert Turcescu. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ce legătură există între Ana Morodan și Lucian Mîndruță? Robert Turcescu a scos de la naftalină o postare mai veche de-a jurnalistului, una în care o lăuda foarte mult pe cea supranumită ”Contesa digitală”!

Ana Morodan, promovată de Lucian Mîndruță. Postarea publicată de Robert Turcescu

Turcescu a vrut să le împrospăteze memoria celor care nu își aduc aminte cine a contribuit la celebritatea vedetei care azi are serioase probleme cu legea, ba chiar, a fost dată afară și de la Antena Stars după ce a fost prinsă beată și drogată la volan.

ADVERTISEMENT

În stilul său ironic, Turcescu i-a spus lui Lucian Mîndruță că a nimerit-o, promovând-o pe Ana Morodan. Jurnalistul scria în anul 2014 despre tânăra din Arad devenită faimoasă în timp pentru că era de o deșteptăciune rară și că e un personaj care merită toată atenția noastră.

E adevărat, Ana Morodan are acum parte de atenție din plin, dar poate de una pe care nu și-a dorit niciodată, având în vedere scandalul în care singură s-a băgat.

ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruță o lăuda în 2014 pe Ana Morodan: „Are să vă placă, dacă aveți încredere în gustul meu”

„Ana Morodan pretinde că e bloggeriță de fashion și trends. De fapt, e pur și simplu o femeie deșteaptă și frumoasă la care vrei să te uiți. Și s-o asculți. Și iar să te uiți.

N-avem șansa asta decât de la 21 la 21:30 și zău dacă merită să pierdem vreun minut. Are să vă placă, dacă aveți încredere în gustul meu”, scria Lucian Mîndruță acum 7 ani despre Ana Morodan.

ADVERTISEMENT

„Lucian, ai nimerit-o!”, a scris Robert Turcescu la postarea pe care a făcut-o pe contul personal de Facebook. Evident, în apărarea lui Mîndruță se poate spune că la acea vreme nu avea de unde să știe ce urma să se întâmple cu fashionista în timp. Doar că… privind în urmă, postarea respectivă s-ar putea să le lase un gust amar celor care, așa cum pretindea jurnalistul, au avut încredere în gusturile sale.

ana morodan
Postarea publicată de Robert Turcescu. Ana Morodan, promovată de Lucian Mîndruță

Morodanca, scoasă de pe sticlă

FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că Ana Morodan a fost pedepsită de Antena Stars, unde avea propriul ei reality-show, intitulat „REAlă”.  Emisiunea a fost scoasă de pe post, fără niciun comunicat public din partea postului de televiziune, miercuri, 29 martie.

ADVERTISEMENT

Cu toate că era filmat tot sezonul, din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, proiectul are șanse minime să mai revină pe post în urma evenimentului care a șocat opinia publică.

Ana Morodan s-a ales cu probleme penale în data de 28 martie. A fost prinsă beată la volan, dar și sub influența unor substanțe psihoactive, despre care ea a susținut că sunt de la niște medicamente, nu de la droguri.

În iulie, Ana Morodan nega că mergea beată la filmări

Vedeta a fost oprită de două ori de polițiștii din Capitală. Prima oară a fost lăsată fără carnet, iar a doua oară s-a ales cu un alt dosar penal, întrucât vedeta a condus, tot sub influența alcoolului, deși nu mai avea voie să se urce la volan, permisul fiind în mâinile polițiștilor.

Zvonuri despre problemele cu alcoolul ale vedetei au tot apărute de-a lungul timpului în presă. Ana se jura că nu a mers niciodată beată la filmări, contactată în luna iulie a anului trecut de FANATIK. Iată ce ne spunea atunci bloggerița: „Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie. E o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine… Însă ăsta e adevărul”.

ADVERTISEMENT