Life

Legătura dintre Oana Roman și Gigi Becali. Ce a spus vedeta despre milionar: „Mi-a închis telefonul”

Legătura dintre Oana Roman și Gigi Becali. Iată ce a spus vedeta despre milionarul din Pipera.
01.10.2021 | 19:57
Legatura dintre Oana Roman si Gigi Becali Ce a spus vedeta despre milionar Mia inchis telefonul
ADVERTISEMENT

Oana Roman a dezvăluit care este legătura dintre ea și Gigi Becali. Fiica lui Petre Roman l-a cunoscut pe patronul FCSB cu mult timp în urmă, atunci când îi aducea brânză de calitate unui vecin.

După Revoluția din 1989, vedeta nu l-a mai văzut atât de des pe milionar, dar se salutau atunci când se întâlneau. Oana Roman le-a povestit internauților o întâmplare care a avut loc cu mulți ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Legătura dintre Oana Roman și Gigi Becali. Ce a spus vedeta despre milionar: „Mi-a închis telefonul”

Oana Roman a dezvăluit care este legătura dintre ea și Gigi Becali. De asemenea, fosta prezentatoare a povestit o întâmplare cu milionarul din Pipera, care a avut loc cu mult timp în urmă.

Aceasta le-a cerut internauților să numească o persoană publică, iar ea să le dezvăluie ce amintiri are cu persoana respectivă.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc încă de dinainte de Revoluția din 1989, atunci când Gigi Becali îi aducea brânză vecinului Oanei Roman.

După mai mulți ani, atunci când realiza emisiunea TV „Drept la țintă”, Oana Roman l-a sunat pe patronul FCSB pentru a-i lua un interviu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta nu l-a sunat pe milionar în cea mai bună zi a lui. Acesta nu i-a vorbit foarte frumos și i-a închis imediat telefonul.

„Îl ştiu de pe vremea lui Ceauşescu, când venea cu brânză bună la vecinul nostru Mişu Filip de la etajul 8. Apoi, după Revoluţie nu prea ne-am mai văzut aşa des.

ADVERTISEMENT

Ne mai întâlneam şi ne mai salutam pe la nişte cafenele prin Dorobanţi, pe acolo, acum mulţi ani şi, apoi, când făceam eu emisiunea ‘Drept la ţintă’, am vrut să îi iau un interviu şi l-am sunat într-o zi, dar l-am prins într-o zi proastă că nu prea mi-a vorbit frumos şi mi-a şi închis telefonul”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a avut probleme de sănătate

Recent, Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor cu ce probleme de sănătate s-a confruntat din cauza stresului și oboselii.

Medicii i-au recomandat să renunțe la fumat dacă vrea se se simtă mai bine. Acest viciu îi dă o tuse tabacică extrem de neplăcută, așa că va încerca să renunțe la el.

„Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar…trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabacică cronică”, le-a spus vedeta urmăritorilor.

De curând, Oana Roman a avut un șoc după ce a văzut rezultatele unor analize. Inițial, aceasta a crezut că are o afecțiune gravă, însă al doilea set de analize a liniștit-o.

Cu această ocazie, Oana Roman i-a sfătuit pe fani să nu-și neglijeze sănătatea și să facă investigații atunci când simt că ceva nu e în regulă.

„Mergeți să vă faceți analizele constant. E realmente singura șansă de a preveni sau a vedea din timp o eventuală afecțiune! Vă rog nu neglijați.

Azi mă gândeam că și dacă nu avem bani de mâncare, analize tot trebuie să facem. Azi am trăit asta pe pielea mea. O spaimă greu de descris.

Mergeți la analize și la control. Oriunde dar mergeți. Anual. Constant. Vă poate salva viața la propriu”, a mai spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT