Fotbal intern

Legătura incredibilă între Dorin Şerdean şi omul care a venit la Rin după banii împrumutaţi. Foto

15.11.2020 | 22:53
Legatura incredibila intre Dorin Serdean si omul care a venit la Rin dupa banii imprumutati Foto
ADVERTISEMENT

Continuă telenovela cu iz spaniol de la Dinamo, unde lipsa banilor este principala problemă. Ultimul episod a fost prezentat de FANATIK, când Toma Sapasu a venit la Rin pentru a-şi recupera banii împrumutaţi spaniolilor. 

FANATIK continuă seria dezvăluirilor şi a descoperit legătura incredibilă între Dorin Şerdean şi Toma Sapasu, omul care a venit la Rin după banii împrumutaţi. Cei doi au fost intermediari în afacerea “vânzarea Dinamo”, începută pe 13 august, când Pablo Cortacero era prezentat drept noul patron al echipei.

ADVERTISEMENT

Dorin Şerdean şi Toma Sapasu au o afacere în Spania, deschisă în Almeria, dar care încă nu le-a adus prea mulţi bani. Ambii sunt administratori ai “Sueno del Sur PYS 2020 SL”, însă informaţiile despre acest business sunt aproape inexistente.

Dorin Şerdean şi omul care a venit la Rin, parteneri în afaceri din 2020

Conform datelor de înregistrare a “Sueno del Sur PYS 2020 SL”, afacerea a pornit la drum la 11 martie 2020, exact când pandemia de coronavirus acapara Europa. Mai interesant este faptul că domeniul de activitate este zona HoReCa, puternic afectată de restricţii în acest an şi unde pierderile sunt de miliarde.

ADVERTISEMENT

Cu un capital social 3.000 de euro, înregistrat în data de 16 iunie 2020, nu există informaţii despre veniturile obţinute în această perioadă. Mai mult decât atât, pe fiecare portal dedicat companiilor, afacerea celor doi nu ar avea niciun angajat.

“S-a constituit firma ‘Sueno del Sur PYS 2020 SL’ pe data de 16 iunie 2020 prin anunţ public. Firma s-a înfiinţat, cu un capital social iniţial de 3.000 euro, şi şi-a început activitatea pe 11 martie 2020. Domiciliul social în momentul constituirii este calle (n.r. strada) Chillida 4 – Centrul de afaceri Carri (Roquetas de mar)”, se arată în BORME (Boletín Oficial del Registro Mercantil).

ADVERTISEMENT

Firma lui Şerdean şi Sapasu are sediul în Almeria, oraş în care evoluează formaţia pe care Pablo Cortacero a vrut s-o cumpere în 2018. FANATIK a prezentat, la finalul octombrie, coincidenţele dubioase dintre tentativa de cumpărarea a clubului UD Almeria şi ceea ce se întâmplă în prezent la Dinamo.

Ultraşii din DDB, cerinţă pentru Dorin Şerdean

După ce FANATIK a prezentat ultimul scandal, în care Toma Sapasu a venit să-şi ceară banii împrumutaţi, ultraşii din Peluza “Cătălin Hîldan”, care sunt şi acţionari la Dinamo prin programul DDB, l-au tras la răspundere pe Dorin Şerdean.

ADVERTISEMENT

“Totodată, îi cerem lui Dorin Șerdean, președintele clubului Dinamo, să ne spună cine este Toma Sapasu și care sunt legăturile pe care le-a avut în trecut cu acesta. Să nu uităm că acest club a reprezentat cândva gloria fotbalului din România!”, se arată într-un comunicat postat de ultraşi pe pagina oficială de Facebook a PCH.

Ioan Becali nu crede în banii spaniolilor

Ioan Becali, fost preşedinte la Dinamo în sezonul 2005-2006, a susţinut că nu este convins de faptul că spaniolii au băgat bani în club până acum. “Mi-e teamă că banii ăștia care s-au băgat până acum la club, 300, 400, 500 de mii de euro nu sunt aduși din Spania, Sunt de pe aici, de prin Alba Iulia, de undeva. Avocatul lui Dinamo, Vali Gheorghiță, îmi spunea: ‘Giovanni, miros ceva, nu e bine. Ceva miroase’. Iar toată contabilitatea lui Dinamo e acolo, pe masa lui Gheorghiță”, a spus Ioan Becali recent.

ADVERTISEMENT