Life

O legendă a muzicii latino s-a stins din viață. Maluma, Ricky Martin și Gloria Estefan, în doliu

Vicente Fernandez, unul dintre cei mai cunoscuți mariachi, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Maluma, Ricky Martin și Gloria Estefan au postat mesaje emoționante în amintirea celui supranumit Regele.
14.12.2021 | 13:57
O legenda a muzicii latino sa stins din viata Maluma Ricky Martin si Gloria Estefan in doliu
Ricky Martin, ultim omagiu pentru o legendă a muzicii mexicane. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vicente Fernandez, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți mexicani, a murit la vârsta de 81 de ani. Acesta a fost renumit pentru vocea sa excepțională, dar și pentru spectacolele fabuloase pe care le-a susținut în toată lumea.

Niciodată nu a renunțat la costumul tradițional mexican și nici la sombrero.

Maluma, Ricky Martin și Gloria Estefan sunt printre artiștii care îl plâng pe Don Chente și care au postat mesaje emoționante.

ADVERTISEMENT

O legendă a muzicii latino s-a stins din viață. Maluma, Ricky Martin și Gloria Estefan, în doliu

“Inima mea este zdrobită”, a scris Ricky Martin pe pagina sa de socializare după ce a aflat că cel mai cunoscut mariachi, Vicente Fernandez, a murit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ricky Martin (@ricky_martin)

Cântărețul în vârstă de 81 de ani suferise un accident în urmă cu patru luni. Coloana i-a fost afectată și a fost operat de urgență. Starea sa de sănătate nu era însă foarte bună.

ADVERTISEMENT

“Inima mea este zdrobită. A fost un înger pentru mine toată viața. M-a iubit și l-am iubit. De câte ori mergeam la Guadalajara venea la concertele mele.

Singurul lucru care îmi alină suferința în acest moment este faptul că de câte ori ne întâlneam îi spuneam cât de important este pentru mine. Toată dragostea mea se îndreaptă spre familia sa și spre cei care suferă”, a scris cunoscutul artist Ricky Martin.

ADVERTISEMENT

Vicente Fernandez a înregistrat o mulțime de albume și sute de melodii în cele șase decenii în care a cântat. Albumele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume. A fost cel mai bine vândut artist mexican din toate timpurile. De asemenea a apărut și în mai multe filme.

Artistul a fost recompensat cu o mulțime de premii printre care se numără trei Grammy și nouă Latin Grammy.

ADVERTISEMENT

“El va continua mereu să fie REGELE”, a scris și Maluma în dreptul unei fotografii în care apare alături de celebrul cântăreț.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gloria Estefan (@gloriaestefan)

“Pentru lumea muzicii este greu și dureros. A pierdut un titan al muzicii mexicane. Acesta a încântat cu muzica sa oamenii din toată lumea. Don Vicente Fernandez ne-a lăsat melodii și filme care vor inspira cu siguranță noua generație”, a scris și Gloria Estefan pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT