Sport

Legendara Chris Evert, mesaj după dezvăluirile Simonei Halep: „Mouratoglou a controlat totul”

Legendara Chris Evert a comentat cazul de dopaj al Simonei Halep înainte ca românca să fie audiată la TAS. Fosta mare jucătoare de tenis l-a atacat pe Patrick Mouratoglou.
15.12.2023 | 21:42
Legendara Chris Evert mesaj dupa dezvaluirile Simonei Halep Mouratoglou a controlat totul
Chris Evert susține că Simona Halep este nevinovată în scandalul de dopaj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Legendara Chris Evert a oferit o nouă reacție în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Fosta mare jucătoare de tenis din SUA susține cu vehemență că românca este nevinovată. Mai mult decât atât, în ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare, Chris Evert a dat vina pe Patrick Mouratoglou.

Legendara Chris Evert, mesaj după dezvăluirile Simonei Halep: „Mouratoglou a controlat totul”

Chris Evert este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului. În vârstă de 68 de ani, fosta tenismenă din SUA a câștigat nu mai puțin de 18 trofee de Grand Slam la simplu și la dublu. Chris Evert și-a făcut publică admirația pentru Simona Halep de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

După ce TAS a anunțat oficial data la care va avea loc audierea româncei, Chris Evert a revenit cu un mesaj pe rețelele de socializare. Deși nu contestă prezența roxadustatului în organismul Simonei Halep, americanca susține că vina îi aparține fostului antrenor al româncei, francezul Patrick Mouratoglou.

„Apelul Simonei Halep este programat pentru februarie. Eu, una, cred că este nevinovată. Da, avea roxadustat în organism, dar și-a predat întreaga viață antrenorului și echipei sale, care i-au controlat cariera, alimentația, managementul. Cred că e nevinovată”, a scris Chris Evert pe X.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis pentru o dublă încălcare a programului anti-doping. După ce a primit oficial pedeapsa, Chris Evert a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Mă gândesc la Simona Halep, sper că este bine… Și sper că totul se va rezolva în curând…”, erau cuvintele lui Chris Evert.

Chris Evert, veste teribilă! Cancerul a recidivat

În urmă cu aproximativ o săptămână, Chris Evert a primit o veste teribilă din partea medicilor. Fostul lider WTA a anunțat că nu a scăpat de problemele de sănătate. Cancerul ovarian cu care s-a luptat de-a lungul ultimilor ani a recidivat.

ADVERTISEMENT

„Deşi este un diagnostic pe care nu am vrut niciodată să îl aud, mă simt încă o dată norocoasă că a fost depistat la timp. Pe baza unei tomografii cu emisie de pozitroni, săptămâna trecută am fost supusă unei alte operaţii robotice. 

Medicii au găsit celule canceroase în aceeaşi zonă pelviană. Toate celulele au fost îndepărtate şi am început un nou ciclu de chimioterapie”, au fost cuvintele lui Chris Evert. Jeanne Evert Dubin, sora mai mică a lui Chris Evert, a murit din cauza cancerului ovarian în februarie 2020, la vârsta de 62 de ani.

ADVERTISEMENT
  • 157 de titluri la simplu a câștigat Chris Evert în carieră.
  • În ianuarie 2023, Chris Evert declara că a învins cancerul. 

Patrick Mouratoglou nu mai este antrenorul Simonei Halep: „Încrederea mea este zdruncinată”

Simona Halep a anunțat că a încetat colaborarea cu francezul Patrick Mouratoglou. Antrenorul de tenis a recunoscut public că prezența roxadustatului în organismul Simonei Halep a fost cauzată de suplimentul pe care el și fizioterapeuta Candice Gohier i l-au recomandat româncei.

”Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Academia Patrick Mouratoglou) de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou. 

Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez”, a declarat Simona Halep, conform Euronews.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Protest cu sute de taximetriști în Piața Constituției. Cer o întâlnire de urgență...
Protest cu sute de taximetriști în Piața Constituției. Cer o întâlnire de urgență cu premierul
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni