Sport

Leo Messi, explicație pentru plecarea în Arabia Saudită fără acordul celor de la PSG: ”Am crezut sincer că vom avea liber după meci”. Video

Leo Messi a ratat antrenamentul de luni al celor de la PSG după ce a plecat în Arabia Saudită fără să anunțe, iar acum a explicat cum s-a întâmplat totul.
05.05.2023 | 20:17
Leo Messi explicatie pentru plecarea in Arabia Saudita fara acordul celor de la PSG Am crezut sincer ca vom avea liber dupa meci Video
Leo Messi a ratat antrenamentul de luni al celor de la PSG după ce a plecat în Arabia Saudită fără să anunțe, iar acum a explicat cum s-a întâmplat totul. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a fost suspendat două săptămâni de oficialii grupării franceze după această escapadă și urmează să rateze meciurile de campionat cu Troyes (duminică, ora 21:45) și cu Ajaccio pe 13 mai (ora 22:00).

Leo Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG pentru plecarea în Arabia Saudită

La patru zile de la începerea acestui scandal, Leo Messi a ieșit public cu o declarație pe rețelele de socializare în care și-a cerut scuze și a explicat că a ales să meargă în Arabia Saudită crezând că toți jucătorii de la PSG vor primi o zi liberă după întâlnirea cu Lorient.

ADVERTISEMENT

”Salutare. Am vrut să fac acest videoclip după tot ce s-a întâmplat. În primul rând, pentru a mă scuza față de colegi și club. Am crezut sincer că vom avea liber după meci, așa cum se întâmplase în săptămânile precedente.

Organizasem această vizită în Arabia, pe care o anulasem anterior, dar de această dată nu am putut. Repet, îmi prezint scuzele pentru ce am făcut și aștept să văd ce decide clubul. Vă îmbrățișez”, a spus Messi într-un mesaj video.

ADVERTISEMENT

Este un prim pas pe care l-a făcut argentinianul pentru a liniști apele la PSG, după ce în ultima perioadă s-a scris tot mai mult că nu-și va prelungi contractul scandent în vară cu gruparea de pe Parc des Princes.

Cum s-a justificat Messi în fața conducerii clubului

Conform publicației spaniole As, mesajul lui Leo Messi ar putea să-i sensibilizeze pe șefii de la PSG și aceștia să revină asupra suspendării pe care i-au aplicat-o și astfel jucătorul să fie prezent pe teren la partida cu Troyes.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli au dezvăluit faptul că în discuțiile pe care le-a avut cu oamenii din conducerea clubului, campionul mondial a explicat faptul că era deja în avion spre Arabia Saudită când a aflat că nu va exista zi liberă și antrenorul Christophe Galtier a programat un antrenament.

Chiar dacă oficialii vor accepta scuzele lui Messi, nu același lucru se va întâmpla și cu fanii lui PSG. La unul dintre antrenamentele echipei, aceștia l-au insultat grosolan pe argentinian, scandând: ”Messi, fiu de târfă”.

ADVERTISEMENT

Autoritățile franceze au luat măsuri de securitate sporite la locuințele lui Lionel Messi, Neymar și Marco Verratti, dar și la Camp des Loges, centrul de antrenament al lui PSG. Totul, din cauza fanilor furioși care și-au făcut simțită prezența în fața sediului clubului și i-au contestat pe cei trei jucători, dar și pe antrenorul Christophe Galtier.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,09 este cota pentru „total goluri: peste 3,5” la meciul Troyes – PSG!

ADVERTISEMENT