Fotbal international

Leo Messi, petrecere de pomină cu colegii de la Barcelona! Autoritățile investighează dacă s-a încălcat protocolul sanitar. Video

04.05.2021 | 19:19
Leo Messi petrecere de pomina cu colegii de la Barcelona Autoritatile investigheaza daca sa incalcat protocolul sanitar Video
ADVERTISEMENT

Starul formației FC Barcelona, Leo Messi, a organizat o petrecere la vila sa, iar invitați i-au fost colegii de echipă, o parte dintre ei venind însoțiți de iubite sau soții, alții alegând să mergă singuri.


Jucătorii Barcelonei, în vizorul autorităților

UPDATE, 4 mai, ora 19:21 / Agenţia de Sănătate Publică din Catalonia a deschis o anchetă în urma petrecerii de pe domeniul lui Lionel Messi și urmează să stabilească dacă protocolul de sănătate în vigoare în Barcelona a fost încălcat.

ADVERTISEMENT

Conform Marca, invitaţia lansată de Messi coechipierilor săi, de a participa la un grătar acasă la el, ar putea costa FC Barcelona scump. În cazul în care nu s-au respectat măsurile sanitare, sancţiunile ar putea fi luate de Liga Profesionistă Spaniolă, care urmăreşte îndeaproape cazul.

După şedinţa săptămânală a guvernului regional, vicepreşedintele interimar al Cataloniei, Pere Aragones, a confirmat că Agenţia de Sănătate Publică ”va studia” acest dosar şi ”va stabili din punct de vedere tehnic dacă este acum necesar să ia măsuri suplimentare”, pentru a preveni producerea altor astfel de situaţii.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 4 mai, ora 13:50

Totul a avut loc după antrenamentul condus luni, 3 mai, de Ronald Koeman, iar argentinianul a ținut să-și motiveze coechipierii înaintea marelui meci din weekend cu Atletico Madrid, liderul din La Liga.

Pe lângă asta, fotbaliștii grupării catalane au sărbătorit succesul din Cupa Spaniei, dar și victoria din campionat cu Valencia, care îi menține în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Barcelonei, petrecere la vila lui Leo Messi

Conform informațiilor oferite de presa spaniolă, la petrecerea organizată de starul Barcelonei, Leo Messi, mai mulți jucători printre care Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Ronald Araujo, Marc-Andre Ter Stege, Oscar Mingueza, Martin Braithwaite, Neto sau Matheus au venit însoțiți de partenere.

În schimb, fundașul Gerard Pique a ales să meargă singur, el nefiind însoțit de celebra cântăreață Shakira. Tot fără partenere au fost și Miralem Pjanic, Celement Lenglet, Antoine Griezmann sau Jordi Alba.

ADVERTISEMENT

Leo Messi petrecere Barcelona

Jurnaliștii spanioli care se aflau în jurul casei argentinianului i-au surprins pe jucătorii lui Ronald Koeman cântând ”Campionii, campionii”. În plus, din grădina vilei lui Messi s-au auzit și piesele ”Follow the leader” și ”Gasolina”.

Messi ar putea continua și din vară la Barcelona

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, FC Barcelona e pe locul trei, cu 74 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, dar ”galacticii” au avantajul meciurilor directe, lider fiind Atletico Madrid, cu 76 de puncte.

În cazul unui succes în derby-ul de sâmbătă, 8 mai, de pe teren propriu, cu trupa lui Diego Simeone, catalanii vor trebui să câștige și celelalte trei meciuri ale sezonului și să spere că Real Madrid se va încurca într-un dintre runde pentru a putea câștiga titlul.

În ciuda zvonurilor care dădeau ca sigură plecarea sa în această vară, când expiră contractul cu Barcelona, Messi ar putea reveni asupra deciziei. Nu de alta, dar Joan Laporta este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l convinge să îmbrace și în sezonul viitor tricoul blaugrana.

ADVERTISEMENT
Tags: