Sport

Leo Messi și familia și-au început vacanța alături de un cântăreț celebru. Vizită privată, apoi concert

Leo Messi a dat startul celei mai lungi vacanțe din cariera de fotbalist. A primit vizita lui Ed Sheeran, unul dintre cei mai la modă artiști ai momentului. Apoi a fost cu familia la concertul acestuia din apropiere de Miami.
24.10.2023 | 20:57
Leo Messi si familia siau inceput vacanta alaturi de un cantaret celebru Vizita privata apoi concert
Leo Messi va petrece mai mult timp alături de familie în următoarea perioadă. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi și familia sa au profitat la maximum de vizita lui Ed Sheeran, unul dintre artiștii lor preferați, în Florida. Britanicul a avut un concert duminică la Hard Rock Live, în apropiere de Miami.

Ed Sheeran, vizită la familia lui Leo Messi în Miami. Ciro, Mateo și Thiago s-au distrat la concertul artistului britanic

Înainte de concert, Ed Sheeran chiar a făcut o scurtă vizită la reședința familiei Messi. A ieșit poză de grup, alături de Antonela, Ciro, Mateo și Thiago, devenită repede virală pe pagina lui Leo Messi.

ADVERTISEMENT
Familia lui Leo Messi, alături de Ed Sheeran. Sursă foto: X (Twitter)
Familia lui Leo Messi, alături de Ed Sheeran. Sursă foto: X (Twitter)

După ce au primit vizita artistului britanic, Messi și familia sau au fost la concertul susținut de Ed Sheeran foarte aproape de Miami. Thiago, Ciro și Mateo au fost încântați de spectacolul oferit. Leo Messi i-a filmat în timp ce fredonau pe melodia “Bad Habits”.

Pentru Ed Sheeran urmează un nou concert în SUA, pe 28 octombrie, la Las Vegas. Mai are programate două concerte la Londra, în noiembrie, iar în ianuarie 2024 va pleca într-un turneu în Asia.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a intrat în vacanță prelungită. Mai are două meciuri pentru Argentina în noiembrie, iar apoi merge în ianuarie la reunirea lui Inter Miami

În schimb, Leo Messi a intrat în vacanță după partida pierdută de Inter Miami în fața lui Charlotte, scor 0-1. Formația din Florida nu a reușit calificarea în faza play-off din MLS și nu va mai juca niciun meci în 2024.

Leo Messi este așteptat la reunirea celor de la Miami abia în luna ianuarie, când formația americană va merge la un turneu în SUA. Până atunci mai are de jucat doar două partide, ambele pentru naționala Argentinei, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026.

ADVERTISEMENT

Argentina va înfrunta Uruguay pe 17 noiembrie, pe propriul teren, și Brazilia, în deplasare, pe 22 noiembrie. Argentina este pe primul loc în zona America de Sud a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, cu victorii pe linie în primele 4 partide.

Pe 30 noiembrie, Leo Messi ar urma să primească Balonul de Aur la Paris. Ar fi a opta oară când câștigă prestigiosul trofeu

După meciurile pentru selecționata “pumelor”, Leo Messi revine în Argentina alături de familie, acolo unde va petrece sărbătorile de iarnă. Invitați speciali sunt Luis Suarez și familia acestuia. Fostul coleg al lui Messi de la Barcelona termină campionatul cu Gremio la începutul lunii decembrie. Iar apoi ar putea semna cu Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Leo Messi are un eveniment important și la finalul acestei luni, când este așteptat să revină la Paris. Mai multe publicații importante au scris că Messi ar fi fost deja anunțat că va primi Balonul de Aur 2023, al optulea al carierei pentru el.

 

ADVERTISEMENT
Tags: