Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Leo Strizu face insinuări grave după ce a văzut arbitrajul lui Feșnic: „A avut o direcție! 7 camere VAR dacă erau, aceeași decizie era!”. Video exclusiv

Leo Strizu l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic după Rapid - FCSB 1-0. Fostul antrenor al vicecampioanei e convins că „centralul” a arbitrat cu „direcție”.
26.04.2023 | 12:40
Leo Strizu face insinuari grave dupa ce a vazut arbitrajul lui Fesnic A avut o directie 7 camere VAR daca erau aceeasi decizie era Video exclusiv
Leo Strizu face insinuări grave după ce a văzut arbitrajul lui Feșnic A avut o direcție! 7 camere VAR dacă erau, aceeași decizie era!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic e în continuare pus la zid după ce a făcut praf derby-ul Rapid – FCSB 1-0. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Leo Strizu, fostul antrenor al roș-albaștrilor, a susținut că „centralul” clujean a greșit premeditat împotriva echipei lui Elias Charalambous.

Horațiu Feșnic, pus la zid și de Leo Strizu după Rapid – FCSB 1-0: „Mai clar de atât nu se poate”

Arbitrul în vârstă de 33 de ani a dezavantajat-o în mod evident pe FCSB în etapa a 5-a a play-off-ului din SuperLiga. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-1 derby-ul cu Rapid și sunt ca și ieșiți din lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

În prima repriză a partidei din Giulești, în minutele 3 și 28, rapidiștii au comis două faulturi criminale asupra adversarilor, sancționate cu doar cu avertisment, deși tot fotbalul românesc s-a pus de acord că Onea și Grigore trebuiau eliminați.

„Șapte camere de VAR dacă erau acolo, aceeași decizie o lua arbitrul. Din punctul meu de vedere el a avut o direcție. A avut o direcție și acum ce să mai…

ADVERTISEMENT

Orice arbitru, că avea două meciuri, că avea două sute… Mai clar de atât nu se poate”, a declarat Leo Strizu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

„Kovacs nu îți făcea una d-asta”, a adăugat jurnalistul Alin Buzărin, în timp ce Valeriu Răchită a fost ironic, afirmând că „direcția” lui Feșnic de care vorbește Leo Strizu a fost „să lase jocul mai dur”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Accidentare horror pentru Florinel Coman: „Are glezna cât umărul”

Dintre toate fazele controversate de la Rapid – FCSB 1-0, cel mai mult s-a vorbit despre faultul lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. Fundașul născut la Paris s-a dus să-l „rupă” pe fotbalistul roș-albaștrilor și numai șansa a făcut să scape de o accidentare horror. Urmele lăsate sunt însă destul de grave.

„Eu sunt la bază acum. Florinel Coman e la sala de recuperare. Are glezna cât umărul tău! Să stea suspendați și arbitrii! Nu? Nu se poate așa ceva”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT