Sport

Leo Strizu, fericit pentru revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică: „Oferă un plus echipei vizavi de moral!”

Leo Strizu este fericit pentru revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică a echipei și crede că jucătorii vor fi și mai motivați ca până acum.
01.03.2023 | 20:12
Leo Strizu fericit pentru revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnica Ofera un plus echipei vizavi de moral
Leo Strizu, fericit pentru revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României a spus că indicațiile de pe margine se vor da exact cum s-au dat în prezent și că niciun fan nu trebuie să își facă probleme, pentru că echipa nu va suferi din cauza acestui inconvenient.

Leo Strizu, fericit pentru revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică

Leo Strizu este fericit pentru revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică a echipei, vorbind despre ce poate reprezenta prezența managerului general al FCSB-ului lângă echipă: „Respectăm decizia Federației, ne așteptam, nu ne-a prins nepregătiți.

ADVERTISEMENT

Salut revenirea lui Mihai Stoica pe bancă, ceea ce oferă un plus echipei vizavi de moral și încredere. Indicațiile tehnico-tactice se vor da cum s-au dat și până acum. Nu trebuie să-și facă nimeni probleme că echipa va suferi din acest punct de vedere”.

„Aș vrea să vorbesc mai puțin de acest meci, dar mai mult de această săptămână, care cuprinde trei meciuri. De unul am scăpat, am luat cele trei puncte. Ne-am propus, ca un mic obiectiv, să scoatem maximum din aceste trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem grijă de rulajul jucătorilor, pentru a aborda meciurile proaspeți, cu energie. Ne ajută foarte mult aceste 9 puncte. Toate echipele care joacă împotriva noastră își vor schimba fața. Ne așteptăm la un meci greu”, a mai spus Leo Strizu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Trebuie să fim atenți la acest rulaj al jucătorilor!”

Leo Strizu a continuat și a vorbit despre situația lui Iulian Cristea, care a fost înlocuit de Joyskim Dawa la ultimul meci din campionat, contra lui FC Argeș, scor 2-1: „Pentru mine, revenirea lui Cristea, după așa perioadă lungă, m-a surprins plăcut.

ADVERTISEMENT

Nu credeam că un jucător, după o perioadă așa de lungă, poate să aibă evoluții așa bune. Este un joc de echipă, v-am spus că trebuie să fim atenți la acest rulaj, trebuie să le oferim jucătorilor minute pentru că play-off-ul se anunță de foc.

Am auzit la o emisiune că antrenorii se plâng, că sunt trei meciuri într-o săptămână. În primul rând, suntem în România, partea financiară nu este aceeaşi precum în Vest, recuperarea nu este aceeaşi. Trebuie să le dăm dreptate şi antrenorilor care reclamă acest lucru”.

ADVERTISEMENT

„E normal ca de la joc la joc Deian a prins mai mult curaj, are realizări. Dacă m-ați întrebat dacă poate să evolueze pe postul de mijlocaș dreapta, părearea mea e că el este pentru fundaș dreapta”, a mai spus Leo Strizu și despre Deian Sorescu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT