Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Momentul care i-a schimbat total cariera lui Horațiu Moldovan. „S-a întâmplat în Kosovo și trebuie lăudat Leo Toader”

Horațiu Moldovan a avut un moment-cheie în ascensiunea sa. Dezvăluirile lui Andrei Vochin și omul căruia îi datorează enorm portarul lui Atletico
11.02.2024 | 08:00
Momentul care ia schimbat total cariera lui Horatiu Moldovan Sa intamplat in Kosovo si trebuie laudat Leo Toader
Florin Gardoș, despre punctul de cotitură din cariera lui Horațiu Moldovan la echipa națională. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan pare că este a treia opțiune la Atletico Madrid și mulți se tem că acest lucru l-ar putea pune în pericol la naționala României. Concurenții pe post sunt titulari. Analize și dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Horațiu Moldovan pierde locul de titular la națională după ce a devenit rezervă la Atletico Madrid? „Ia titlul și joacă Târnovanu”

Horia Ivanovici e din ce în ce mai îngrijorat în privința stranierilor și a ridicat o problemă la FANATIK SUPERLIGA„Ce facem cu naționala? Toți sunt rezerve. Jucăm noi? Ce se întâmplă?”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, fostul jucător al FCSB, a lansat o ipoteză: „Joacă al nostru. Ia titlul și joacă Târnovanu. Andrei Vochin l-a completat: „Păi Târnovanu e titular, Niță e titular.

Horațiu e portarul care a avut o parte importantă din calificarea asta. M-am uitat la câți impresari au apărut așa prin jurul lui și câți vorbesc”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan trebuie să îi fie recunoscător lui Leo Toader: „A pariat pe calul corect”

Andrei Vochin consideră că Horațiu Moldovan a primit o șansă uriașă„Dar cred că e foarte bine să vorbim și despre Leo Toader, care a fost omul care până la urmă și-a asumat să fie antrenorul portarilor de la echipa națională într-un moment foarte dificil de alegere, înaintea meciului din Kosovo.

A pariat pe calul corect ca să spun așa. A văzut în el potențialul și practic Leo Toader a semnat cu Horațiu Moldovan în iunie, nu în 30 noiembrie după calificare”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul însă dă și un exemplu pozitiv: „Da, sunt unele probleme cu jucători care evoluează mai puțin sau mai deloc, dar sunt și jucători care evoluează în mod constant și aici aș vrea să fac o reverență în fața lui Șumudică. 

Nu e prima oară când el dezvoltă jucători români în cluburile lui. Nu sunt mulți antrenori români plecați pe afară pe la echipe importante, dar mie mi se pare că Șumudică e singurul care are încredere în jucătorii români și îi ajută să se dezvolte”.

ADVERTISEMENT

Florin Niță, Denis Drăguș, Alexandru Maxim și Deian Sorescu sunt jucători de bază la Gaziantep și pot prinde lotul pentru Campionatul European: „Practic orice jucător român care intră pe mâna lui Șumudică la un club din străinătate joacă mai bine decât o făcuse înainte. Dar avem selecționer”. 

Andrei Vochin scoate în evidență momentul care a pornit ascensiunea lui Horațiu Moldovan

ADVERTISEMENT