Life

Leon, fiul lui Kamara, trebuie operat din nou. Intervenția chirugicală este una riscantă

Care este starea de sănătate a fiului lui Kamara? Încă mai are nevoie de multe intervenții chirurgicale.
04.06.2021 | 20:22
Leon fiul lui Kamara trebuie operat din nou Interventia chirugicala este una riscanta
ADVERTISEMENT

Kamara trece prin momente grele, pentru că fiul său are nevoie de o nouă operație. Cântărețul a vorbit despre starea de sănătate a fiului său și despre recuperarea sa.

Cum se simte Leon, fiul lui Kamara

Fiul lui Kamara se simte bine acum și face progrese notabile, dar el încă mai are nevoie de o intervenție chirugicală care este foarte riscantă. De asemenea, și recuperarea durează mult.

ADVERTISEMENT

Cântărețul Kamara a povestit că după fiecare intervenție chirugicală, timpul de recuperare este de trei luni, iar copilul nu are voie să se miște timp de două săptămâni.

„După fiecare operație de miotenofasciotomie, el face o recuperare de trei luni, care este destul de dificilă și dureroasă, pentru că el nu avea voie, în primele două săptămâni, să facă niciun fel de mișcare”, a spus Kamara, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Leon se recuperează bine

Chiar dacă este abia la început de drum, recuperarea lui Leon, fiul lui Kamara, este una foarte bună, astfel că el poate să își miște mâna dreaptă acum și poate chiar să folosească telefonul.

Totuși, el nu se poate hrăni singur și nici nu poate să meargă decât asistat, pentru că nu poate să își miște picioarele complet.

ADVERTISEMENT

„El în momentul de față a recuperat, pe mâna dreaptă reușește să facă multe lucruri, își ia telefonul, butonează. Mecanica mișcării o are, dar nu poate să întindă piciorul până la capăt”, a mai declarat tatăl.

Un medic este de vină pentru starea lui Leon

Kamara a mai declarat că de vină pentru starea de sănătate a fiului său este un medic de la Spitalul din Constanța, pe care îl acuză de malpraxis.

ADVERTISEMENT

„Nu l-au pus în incubator, și l-au alăptat șase ore de la naștere. Și de aici problemele. A fost așa ciudat, acel doctor nu a semnat actele, abia a doua zi când a venit șeful secției a semnat, noi nici n-am înțeles ce s-a întâmplat”, a povestit Kamara pentru sursa citată.

Leon, fiul lui Kamara, mai are nevoie de o operație

Kamara a mai spus și că fiul lui mai trebuie să treacă printr-o operație, una riscantă. Aceasta trebuia să aibă loc în luna mai, dar nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Kamara a spus că există riscul să i se strâmbe oasele fiului său, așa că trebuie să facă constat noi operații, iar acestea vor continua să fie făcute până când copilul se va dezvolta complet.

ADVERTISEMENT
Tags: