Life

Leonard Miron șterge pe jos cu TVR și vedetele postului public: „Întreb pentru că mă pricep”

Leonard Miron este dezamăgit de Selecția Națională a Eurovisionului, organizată săptămâna trecută de TVR. Acesta a făcut praf prezentatorii show-ului.
18.02.2023 | 14:14
Leonard Miron sterge pe jos cu TVR si vedetele postului public Intreb pentru ca ma pricep
Leonard Miron a dat de pământ cu TVR. Foto: YouTube/ Facebook
ADVERTISEMENT

Felul în care a fost organizată Selecția Națională a Eurovisionului de către TVR a atras o serie de critici. De data asta, despre spectacolul care a lăsat un gust amar multor telespectatori a vorbit chiar un fost prezentator al postului public, Leonard Miron.

Leonard Miron îi face praf pe prezentatorii TVR

Vedeta care a prezentat timp de 25 de ani la TVR, stabilită de ani buni în afara țării, nu înțelege pe ce criterii au fost aleși prezentatorii Eurovisionului local.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Selecția Națională a fost prezentată de Lulu Niculescu și Ilinca Băcilă, fostă reprezentată a României la ESC cu piesa „Yodel it”. Stângăciile lui Lulu au făcut deliciul telespectatorilor, majoritatea comentariilor la adresa acestuia fiind nefavorabile.

Leonard a scris pe Facebook despre organizarea Selecției Naționale. A recunoscut că nu se pricepe la sunet, imagine și muzică, dar la capitolul prezentat emisiuni e în măsură să aibă un punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„Cine i-a ales? Și de ce?”

„O mediocritate pe toată linia. Poate nu mă pricep la muzică, regie, lumină, decupaj, sunet, scenografie etc., dar făceam comparație cu ce vedeam în același timp pe RAI Uno. Evident că scuza oficială este că italienii au buget, iar TVR e sărac.

Dar întreb și eu ca un om care a prezentat vreo 25 de ani fără prompter: pe prezentatori cine i-a ales? Și de ce? Și cu cât? Întreb pentru că mă pricep. Dar succesul e sărbătorit în Dorobanților 191 și se fac deja bagajele pentru Liverpool, că au un Primark mare acolo. Mi-a spus un prieten”, a scris Miron în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cu opinia fostului prezentator pare să fie multă lume de acord. Dincolo de produsul în sine, discutabil în funcție de gusturile fiecăruia, nici melodia pe care telespectatorii au ales-o nu încântă pe toată lumea.

Piesa „D.G.T.” a lui Theodor Andrei nu a reușit să convingă până acum publicul european. La casele de pariuri, România se situează pe locul 36 din 37 cu șanse de câștig.

ADVERTISEMENT