Life

Mihai Trăistariu face praf finala Eurovision România 2023. Acuze de fraudă: “Câți oare au votat de pe conturi fake”

Mihai Trăistariu face praf finala de la Eurovision. Ce a avut de spus acesta despre selecția de la Eurovision România 2023 și de ce a spus că a fost o fraudă la vot.
12.02.2023 | 22:04
Mihai Traistariu face praf finala Eurovision Romania 2023 Acuze de frauda Cati oare au votat de pe conturi fake
Mihai Trăistariu, acuze de fraudă la Eurovision Foto Colaj Fanatik / Facebook și captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu acuză că au existat fraude la finala națională a concursului Eurovision 2023. Fostul participant la emisiune a spus că sigur au existat tentative de a frauda votul.

Mihai Trăistariu, cuvinte dure pentru finala Eurovision

Mihai Trăistariu a avut de spus niște cuvinte extrem de dure la adresa finalei Eurovision România 2023 și chiar a făcut acuzații de fraudă, spunând că voturile au aparținut unor conturi false.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mihai Trăistariu a spus că mai mult ca sigur au fost oameni care au votat de pe astfel de conturi false, cu cartele cumpărate, ba chiar a spus că „așa este la Eurovision”.

Artistul care a participat și el la această competiție a spus că nu există o interdicție prin care artiștii care participă să nu se voteze singuri de mii de ori.

ADVERTISEMENT

„Câți oare au votat de pe conturi fake, de pe cartele cumpărate, etc ? Cred că destui! Așa e la Eurovision! Te zbați cum poți! Și cât îți permiți! Până la urmă, nu scrie nicăieri că nu poți să-ți dai singur 8.000 de voturi! Și cu toate astea, pledez în continuare DOAR PE TELEVOTING !

Cinci jurați pot fi mega subiectivi, părtinitori. Dar 36.524 de voturi … nu pot fi toate obținute din cartele cumpărate și din conturi fake”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mihai Trăistariu despre câștigătorul Eurovision România 2023

Chiar și așa, Mihai Trăistariu este de părere că a câștigat „cine trebuia”, Theodor Andrei fiind cel mai potrivit pentru a merge mai departe la Eurovision, care va avea loc în Liverpool.

Artistul a avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa celui care a câștigat Eurovision România 2023, Theodor Andrei fiind numit un tânăr inteligent, muncitor și cu multă personalitate, conform spuselor lui Trăistariu,

ADVERTISEMENT

„Partea bună cumva e că momentul care a câștigat era cel mai potrivit să câștige. Pe acest băiat de 18 ani, numit Theodor Andrei, îl știu de mic. L-am jurizat când mergea pe la festivalurile-concurs și se remarca de fiecare dată prin originalitate, personalitate.

Mi-a cântat chiar și melodiile mele prin concursuri. A studiat de mic. A cântat de mic. Și pare foarte deștept. Și citit. Iar asta a devenit o raritate printre artiștii autohtoni. (…)

Ca melodie, nu pot să zic că mă omor după rock-ul lui. Și nici nu pot băga mâna-n foc că va culege voturi la Eurovision-ul mare. Ar trebui împachetat foarte bine momentul lui ca România să intre în finală”, a mai scris artistul.

ADVERTISEMENT