Life

Leonardo DiCaprio a cerut-o de soție pe iubita lui. Detaliul care a dat-o de gol pe Victoria Ceretti

Leonardo DiCaprio dă semne că vrea să se așeze la casa lui. Actorul de 49 de ani și Victoria Ceretti s-au logodit recent.
28.03.2024 | 00:28
Leonardo DiCaprio a ceruto de sotie pe iubita lui Detaliul care a dato de gol pe Victoria Ceretti
Leonardo DiCaprio i-a dat inelul de logodnă iubitei sale, Victoria Ceretti. Sursa foto: Freepik, Hepta
ADVERTISEMENT

Cu toții știm faptul că Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Actorul este conștient de statutul său, așa că are anumite pretenții atunci când vine vorba de iubitele lui. Și, totuși, se pare că o femeie a reușit să-i pună capac starului și să-l convingă să facă pasul cel mare.

Leonardo DiCaprio se iubește de opt luni cu Victoria Ceretti

Leonardo DiCaprio și-a câștigat titulatura de cel mai râvnit burlac din lume. De-a lungul timpului, actorul s-a lăsat cucerit cu greu și nimeni nu a reușit să îl facă bărbat ”de casă”.

ADVERTISEMENT

Cuceritor din fire, DiCaprio s-a afișat mereu la braț cu femei frumoase, aproape toate modele. Ba chiar și-a făcut și o regulă despre care a vorbit toată lumea. Și anume, aceea că actorul nu ar vrea ca iubitele lui să aibă mai mult de 25 de ani.

Anul trecut, au apărut multe zvonuri cu privire la statutul sentimental al lui DiCaprio. Actorul a fost văzut de câteva ori cu modelul Gigi Hadid, iar lucrurile păreau serioase între ei. Însă, acum, Gigi Hadid este cu Bradley Cooper, iar Leonardo pare că s-a logodit.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, iubita lui, Victoria Ceretti a atras atenția tuturor și pe bună dreptate. Pe degetul modelului se afla o bijuterie impresionantă care nu avea cum să treacă neobservată.

Fotomodelul de origine italiană a primit inelul de logodnă de la DiCaprio

Cei care au văzut inelul Victoriei nu au avut nevoie de prea multe explicații. Presa de peste Ocean, dar și fanii sunt de părere că Victoria Ceretti va deveni, cât de curând, doamna DiCaprio.

ADVERTISEMENT

Victoria Ceretti și Leonardo DiCaprio au ieșit în Los Angeles, în momentul în care paparazzi au surprins inelul de logodnă. Momentan, niciunul dintre ei nu a vorbit despre asta și, cel mai probabil, nici nu o vor face.

Leonardo DiCaprio este destul de ”zgârcit” atunci când vine vorba de a oferi informații despre iubitele sale. Actorului i-a plăcut mereu să creeze suspans și i-a lăsat pe fani să fie curioși, fără să le dea explicații.

ADVERTISEMENT

Deși tabloidele internaționale susțin că actorul a cerut-o de soție pe fotomodelul italian, fanii sunt de părere că sunt doar niște concluzii pripite. În plus, până nu primesc confirmare din partea lui DiCaprio, admiratoarele lui refuză să creadă asta.

Starul de 49 de ani și iubita lui de 25 de ani sunt împreună de opt luni. Tocmai din acest motiv, multora li se pare imposibil ca relația lor să avanseze într-un timp atât de scurt.

ADVERTISEMENT