Life

Cine este presupusa iubită a lui Leonardo diCaprio? Au petrecut o lună întreagă împreună, pe yahtul lui

Leonardo diCaprio a fost surprins în compania unei blonde superbe. Arabella Chi a fost concurenta la Insula iubirii, varianta britanică.
18.08.2023 | 19:37
Cine este presupusa iubita a lui Leonardo diCaprio Au petrecut o luna intreaga impreuna pe yahtul lui
Ea este presupusa iubită a lui Leonardo diCaprio. Sursa foto: Hepta.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Leonardo diCaprio, în vârstă de 48 de ani, ar avea o relație cu o fostă concurentă de la Insula iubirii. Arabella Chi și-a petrecut o lună întreagă pe yahtul lui, alături de numele celebre din showbizul internațional.

Presupusa iubită a lui Leonardo diCaprio a fost concurentă la Insula iubirii

Presa internațională scrie că, după ce în ultimele luni viața amoroasă a lui Leonardo diCaprio a fost în centru atenției, acesta ar avea o nouă relație. Amintim că recent s-a scris că ar avea o relație cu modelul Gigi Hadid, apoi a  fost văzut cu Neelam Gill, dar nicio idilă nu a fost confirmată.

ADVERTISEMENT

Acum, au apărut informații conform cărora actorul din Titanic se iubește cu Arabella Chi. Blondina superbă, în vârstă de 32 de ani, a devenit cunoscută după ce în anul 2019 a participat la Insula iubirii- varianta britanică, în calitate de concurentă.

Ei și-ar fi petrecut ultima lună împreună, pe yahtul starului internațional, într-o croazieră de vis pe Marea Mediteraneeană. Cu toate acestea, cârcotașii sunt de părere că Arabella este mult prea „în vârstă” pentru el.

ADVERTISEMENT

Amintim că diCaprio, ajuns deja la 48 de ani, și-a făcut o reputație conform cărora se desparte de toate iubitele sale, imediat ce acestea ating pragul de 25 de ani, așa cum s-a întâmplat și cu Camilla Morrone. 

La începutul anului, însă, o sursă din apropierea actorului spunea că acesta e deranjat de zvonuri și de jignirile care i se aduc. „Leo este foarte singur în acest moment și nu este încântat de zvonurile care circulă.

ADVERTISEMENT

Potrivit cărora el caută femei foarte tinere. E din ce în ce mai deranjat și vrea să scape de această imagine o dată pentru totdeauna. Leo vrea ceva real”, a declarat atunci un apropiat al lui diCaprio, citat de DailyMail.

Ce staruri le-au fost alături în croaziera de lux

Alături de Arabella Chi și Leonardo diCaprio, în croaziera extravagantă de pe Marea Mediterană s-au distrat vedete cunoscute în toată lumea, prieteni ai actorului care are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Astfel, printre numele sonore care s-au distrat împreună cu starul unuia dintre cele mai celebre filme din lume și presupusa lui iubită persoane precum, modelul  Neelam Gill, bunul său amic Tobey.

De asemenea, pe vasul de croazieră au mai fost văzuți omul de afaceri australian James Packer, manechinul rus Irina Shayk și modelul american Megan Roche. Până acum, nici Leonardo diCaprio și nici Arabella Chi nu au confirmat relația.

ADVERTISEMENT
Tags: