Life

Leonardo DiCaprio, surprins alături de un model de 19 ani, la un club din Miami, deși ar avea iubită. Cum a fost filmat

Leonardo DiCaprio a fost surprins alături de un model de 19 ani, într-un club din Miami. Iată cum a fost filmat actorul de la Hollywood.
04.02.2023 | 17:57
Leonardo DiCaprio surprins alaturi de un model de 19 ani la un club din Miami desi ar avea iubita Cum a fost filmat
Leonardo DiCaprio, în compania unui model de 19 ani, într-un club din Miami. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio a fost surprins într-un club din Miami, alături de un model de 19 ani. Actorul din Titanic a fost filmat în timp ce dansa la o petrecere.

Leonardo DiCaprio, în compania unui model de 19 ani, într-un club din Miami

Renumitul actor de la Hollywood a ajuns în centrul atenției după ce a apărut recent la petrecerea organizată de Ebony Riley, la un club din Miami.

ADVERTISEMENT

La eveniment, DiCaprio s-a bucurat de compania unui model israelian, Eden Polani, în vârstă de 19 ani, scrie ziare.com, deși ar avea o iubită. Este cunoscut faptul că actorul din Titanic nu a avut partenere mai mari de 25 de ani.

Nu se știe dacă DiCaprio are sau nu o relație cu modelul. Actorul a fost filmat de un alt participant la eveniment în timp ce dansa cu țigara în gură până dimineața.

ADVERTISEMENT
@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG – livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound – Miami | Miami Beach

Cine ar fi iubita lui Leonardo DiCaprio

La finalul anului 2022, în presa străină au apărut informații cum că Leonardo DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, ar avea o nouă iubită. Aceasta este cu 25 de ani mai tânără decât actorul.

Actorul a fost ironizat de multe ori că preferă femeile care nu au mai mult de 25 de ani, însă acest lucru nu l-a împiedicat să-și aleagă iubite tinere.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul anului trecut, Leonardo DiCaprio a fost surprins alături de Victoria Lamas, în vârstă de 23 de ani. Este fiica fiica actorului Lorenzo Lamas, cunoscut din serialul Renegade.

Cei doi au fost văzuți în timp ce luau cine la un restaurant. În presa din SUA s-a scris că între ei ar fi o legătură amoroasă. Niciunul dintre ei nu a comentat zvonurile relației. Victoria Lamas a jucat și ea în câteva filme până acum.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Leonardo DiCaprio și modelul Camila Morrone s-au despărțit. Cei doi au avut o relație de mai bine de patru ani, iar modelul avea 25 de ani împliniți la momentul despărțirii.

ADVERTISEMENT
Tags: