Sport

Lewandowski, făcut praf în Polonia: “Avem un lider egoist! El este problema”

Robert Lewandowski este arătat cu degetul în Polonia pentru dezastrul din preliminariile Euro 2024. Starul Barcelonei, acuzat de un fost internațional al "leșilor".
14.09.2023 | 09:57
Lewandowski facut praf in Polonia Avem un lider egoist El este problema
Cu Robert Lewandowski căpitan, Polonia are un parcurs de coșmar în preliminariile Euro 2024. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Polonia este ca și eliminată din cursa pentru calificarea la Euro 2024 după ce a pierdut duminică partida din Albania, scor 0-2. În mod incredibil, Robert Lewandowski și colegii săi au cedat toate cele trei meciuri jucate în deplasare în aceste preliminarii.

Polonia, dezastru în preliminariile pentru Euro 2024. Eșecuri cu Albania, Moldova și Cehia și șanse minime de calificare

Înainte de eșecul din Albania au mai fost înfrângeri în Cehia și în Moldova! Cu doar 6 puncte din 5 partide, Polonia ocupă locul 4 în grupa E, în care este doar peste Insulele Feroe.

ADVERTISEMENT

Albania conduce grupa cu 10 puncte din 5 partide, urmată de Cehia, care are 8 puncte din patru partide disputate. Inclusiv Moldova stă mai bine decât Polonia, locul 3, cu 8 puncte din 5 partide disputate.

Federația Poloneză de Fotbal a luat măsuri după eșecul din Albania, scor 0-2, și a decis să îl demită pe selecționerul Fernando Santos. Nu toată lumea este de acord că portughezul este principalul vinovat pentru problemele Poloniei.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski, făcut praf de un fost internațional polonez: “Este un individualist, un egoist”

Ryszard Komornicki, cel care a jucat pentru Polonia la Campionatul Mondial din 1986, îl atacă pe Robert Lewandowski și spune că starul Barcelonei este marele vinovat pentru tot ceea ce se întâmplă.

Fernando Santos nu mai este antrenorul echipei poloneze. Acesta este sfârșitul problemelor ei? Dimpotrivă! Pentru mine, principala problemă este Robert Lewandowski. Este un individualist, un egoist.

ADVERTISEMENT

Să nu ne așteptăm să conducă acești băieți și să aibă grijă de interesele echipei naționale. Am impresia că dacă am fi pierdut cu 5-6 după cele cinci goluri ale lui, s-ar fi bucurat pentru că era cel mai bun”, a declarat Komornicki, conform sporttvp.pl.

Robert Lewandoski, cel mai bun marcator din istorie pentru naționala Poloniei. Are 81 de goluri!

Robert Lewandowski, căpitanul Poloniei, a fost integralist în înfrângerea suferită de naționala sa în Albania. A avut o prestație modestă, în nota echipei. Cu doar trei zile înainte marcase două goluri în victoria cu Insulele Feroe, scor 2-0. Are 81 de goluri în 144 de meciuri pentru Polonia.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski primise critici și după primele două meciuri în tricoul Barcelonei, în care nu a reușit să marcheze. A înscris apoi două goluri în următoarele două jocuri de La Liga.

ADVERTISEMENT