Sport

Robert Lewandowski, gol din foarfecă chiar sub privirile lui Mircea Lucescu. Polonezul, de neoprit și în acest sezon. Video

Robert Lewandowski a înscris un gol superb din foarfecă în startul duelului dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen, chiar sub privirile lui Mircea Lucescu.
23.11.2021 | 20:19
Robert Lewandowski gol din foarfeca chiar sub privirile lui Mircea Lucescu Polonezul de neoprit si in acest sezon Video
Robert Lewandowski, gol din foarfecă în Dinamo Kiev-Bayern Munchen. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

Atacantul polonez a profitat de o respingere greșită a fundașilor lui Dinamo Kiev și l-a executat pe portarul Georgi Bushchan, care nu a avut nicio reacție în momentul execuției.

Este al 5-lea meci din grupa E Champions League, grupă în care formația lui Mircea Lucescu se află pe ultimul loc, cu doar un punct obținut în prima etapă, în duelul cu Benfica Lisabona, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski, gol din foarfecă chiar sub privirile lui Mircea Lucescu

Robert Lewandowski a marcat un gol din foarfecă în duelul dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen, chiar sub privirile lui Mircea Lucescu, atacantul polonez nefiind afectat de ninsoarea abundentă care a picat asupra Kievului.

În minutul 14, Robert Lewandowski a profitat de o minge respinsă greșit de apărarea campioanei Ucrainei și l-a executat pe portarul lui Dinamo Kiev, care nu a avut nicio reacție, voleul său fiind imparabil.

ADVERTISEMENT

Ulterior, faza a fost revăzut și în camera VAR, dar după o scurtă consultare cu centralul partidei, golul a fost validat și bavarezii preluau conducerea partidei.

VEZI VIDEO CU GOLUL

  • 33 de ani are Robert Lewandowski

Lewandowski, de neoprit și în acest sezon. Noi recorduri pentru polonez

Robert Lewandowski continuă să arate că este de neoprit și în acest sezon, bifând noi recorduri și confirmând că este unul dintre cei mai buni atacanți din fotbal.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din Champions League, în primele 5 meciuri, Robert Lewandowski a fost implicat în 10 goluri pentru Bayern, marcând de nouă ori și oferind o pasă decisivă.

În momentul de față, Robert Lewandoski a urcat pe locul trei, la egalitate cu Ruud van Nistelrooy în topul fotbaliștilor cu cele mai multe goluri marcate în Champions League, în meciuri consecutive.

ADVERTISEMENT
  1. Cristiano Ronaldo – 11 meciuri
  2. Ruud van Nistelrooy – 9 meciuri
  3. Robert Lewandowski – 9 meciuri

Până acum, Robert Lewandowski a înscris 82 de goluri în Champions League din 2011, de când își făcea debutul în cea mai bună competiție intercluburi din lume.

Contul de Twitter al UEFA a reacționat imediat după golul atacantului polonez, postând un mesaj care să descrie reușita acestuia: „Nici zăpada, nici mingea portocalie nu-l vor împiedica pe Robert Lewandowski să marcheze goluri din foarfecă. Ce gol absolut spectaculos a marcat Lewandowski”.

„Ce gol a marcat din foarfecă a marcat Robert Lewandowski. cel mai bun număr 9 din lume, în Dinamo Kiev – Bayern. Operă de artă!”, au titrat și jurnaliștii de la Invictos.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT