Life

Lia Bugnar, întâmplare amuzantă după ce a căzut de pe bicicletă. Ce le-a povestit actrița fanilor

Lia Bugnar, povestire comică după o plimbare cu bicicleta. Ce a pățit fosta concurentă de la Asia Express când a ajuns la spital.
01.11.2022 | 12:40
Lia Bugnar intamplare amuzanta dupa ce a cazut de pe bicicleta Ce lea povestit actrita fanilor
Lia Bugnar, povestire comică după o plimbare cu bicicleta. Ce a pățit actrița. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta regizoare a avut parte de o întâmplare amuzantă după ce a căzut de pe bicicletă. Ce le-a povestit actrița fanilor și cum s-au desfășurat lucrurile după ce a mers la o unitate medicală pentru a fi cusută.

Lia Bugnar, povestire comică după o plimbare cu bicicleta. Ce a pățit actrița

Lia Bugnar a căzut de pe bicicletă, în timp ce se plimba. Fosta iubită a lui Anghel Damian a luat decizia să meargă la spital, unde lucrurile s-au complicat după ce întâmplarea sa a fost încadrată la accident rutier.

ADVERTISEMENT

„Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esența e că singură, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleașca și mi-am spart barba.

În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu, doar că eram un pic în contratimp.

ADVERTISEMENT

Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barba. Acolo tre să te duci la un chioșculeț în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (cazu meu). Prima poticnire a venit cu doamna.

Zice ce-aveţi acolo? Că eu stăteam cu un şervet la barbă să nu-mi mai pătez şi hainele dacă tot îmi distrusesem fața. Dau șervetu la o parte şi zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier!

ADVERTISEMENT

Nu, doamnă, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur şi am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliţia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aţi căzut. Aţi căzut de pe bicicletă”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Lia Bugnar, haz de necaz după ce a căzut de pe bicicletă

Fosta concurentă de la Asia Express a fost nevoită să dea explicații polițiștilor, care i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Regizoarea urmează să fie sunată de oamenii legii peste trei luni.

ADVERTISEMENT

Încheierea a fost, de asemenea, una amuzantă, Lia Bugnar atenționându-și fanii din social media. În cazul în care actrița nu mai postează nimic peste trei luni înseamnă că a început să scrie scenarii direct din temniță.

ADVERTISEMENT
Tags: