News

Liderul AUR declară război minorităților sexuale. George Simion: “Nu fac decât să atace majoritatea”

20.03.2021 | 16:19
Liderul AUR declara razboi minoritatilor sexuale George Simion Nu fac decat sa atace majoritatea
ADVERTISEMENT

George Simion, liderul mișcării politice AUR,  a lansat un atac dur la adresa minorităților sexuale din România, după ce o biserică din București a fost vandalizată cu mesaje de susținere la adresa acestei comunități.

George Simion: “Nu fac decât să atace majoritatea”

Liderul AUR susține că deși minoritățile sexuale din România ”beneficiază de toate drepturile majorității, nu fac decât să se victimizeze și să atace”.

ADVERTISEMENT

Reacția liderului AUR a venit după vandalizarea bisericii de lemn din Parcul IOR din București cu mesaje scrise cu vopsea roz la intrarea în locașul de cult.

”Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi. Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea și autoritățile statului trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere. Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea?”, scrie George Simion în mesajul postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În opinia lui Simion, vinovat este Parlamentul European care a declarat Uniunea Europeană o “zonă de libertate pentru LGBQ” și care forțează eliminarea normalității.

“Ce avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declare Uniunea Europeană drept o ‘zonă de libertate pentru LGBQ’, cu votul majorității eurodeputaților români? Cine atacă, cine ‘asaltează’ această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european? Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de ‘nou-vorbe’ și prin decizii ale justiției europene.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății ‘inamicului’, identificat azi de o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra ‘teroriștilor’ care insistă să se identifice drept ‘mamă’ și ‘tată’?”, mai scrie George Simion.