Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liderul galeriei FCSB, acuzaţii grave la adresa rapidiştilor săltaţi de mascaţi: “Hai să fim serioşi! Nu este vorba de torţe şi petarde, ci de arme şi muniţie!”

Gigi Mustață, liderul galeriei FCSB, vorbește despre scandalul în urma căruia a fost săltat de mascați și Daniel Niculae, fostul atacant al rapidiștilor.
15.03.2024 | 13:37
Liderul galeriei FCSB acuzatii grave la adresa rapidistilor saltati de mascati Hai sa fim seriosi Nu este vorba de torte si petarde ci de arme si munitie
Liderul galeriei FCSB, despre scandalul celor de la Rapid. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul rapidiștilor a luat cu asalt tot fotbalul românesc. Despre acest subiect a discutat și liderul galeriei FCSB, Gigi Mustață, care este de părere că lucrurile nu se rezumă la materialele pirotehnice și că este ceva mult mai mare de atât.

Liderul galeriei FCSB, acuzaţii grave la adresa rapidiştilor săltaţi de mascaţi: “Hai să fim serioşi! Nu este vorba de torţe şi petarde, ci de arme şi muniţie!”

Concret, liderul galeriei FCSB crede că suporterii rapidiștilor au fost săltați de mascați în urma pozei cu armele, făcută pe domeniul public. Astfel, DIICOT s-a legat de materialele pirotehnice pentru a ajunge la cei care au legătură cu armele și munițiile.

ADVERTISEMENT

“Nu își permite DIICOT să intre în așa ceva pentru niște torțe. Acolo este vorba despre altceva. În urmă cu câteva luni de pozezi cu armele în mână într-un spațiu public, chiar dacă ți-ai blurat fața. E cu totul altceva decât ce prezintă presa.

Se ascund torțe prin podele, prin cluburi, iar conducătorii nu știu. Sunt sigur că ei nu știu despre acest lucru. Că știu că se va face spectacol, e cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Niciodată, niciun lider de galerie sau vreun suporter nu va face greșeala de a merge la vreun conducător de club și să îi spună ‘Ascude-mi și mie torțele astea’. Nu, niciodată nu se fac lucrurile astea. Fiecare e pe riscul lui și fiecare știe ce face”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Mărturisire șocantă a lui Gigi Mustață. “Am trecut și eu prin așa ceva”

Gigi Mustață a mărturisit că și el a trecut printr-o situație similară atunci când era mai tânăr. Liderul galeriei FCSB înțelege, astfel, foarte bine ceea ce se întâmplă în scandalul rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să ne axăm pe ideea asta cu torțele, pentru că acolo este vorba de cu totul altceva. Eu știu că am trecut prin chestiile astea și știu cum se procedează. Eu am trecut prin ceea ce li se întâmplă lor acum. Dar nu cu torțe.

Este vorba despre ce am greșit și eu la viața mea când am fost tânăr. Când ești mai rebel, treci și prin lucruri de genul. Dar nu așa. Acolo este vorba despre arme, despre muniție și nu te joci cu așa ceva. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care a intervenit DIICOT, problemele sunt altele. Presa trebuie să se axeze pe torțe. Obiectivele sunt armele. DIICOT nu tolerează așa ceva. Când te expui cu armele în public, situația ia o altă întorsătură.

Eu acum le-am văzut. Și chiar dacă îți blurezi fața, instituțiile statului au tehnologia necesară de a o reface. Deci, nu te poți juca cu ele. Au o strategie puternică și pot să descopere acest lucru. 

Nu te bagă nimeni la pușcărie pentru o torță. Să fim serioși. Există măsuri care interzic aceste lucruri pe stadion, există amenzi penale. Dar să zici că i-a luat pentru torțe… eu nu cred asta. A fost un atu pentru a face percheziția și să ajungă la acele persoane care s-au pozat cu armele”, a mai spus liderul galeriei FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Liderul galeriei FCSB, Gigi Mustață, dezvăluiri șoc despre cazul rapidiștilor "Am trecut și eu prin așa ceva"

ADVERTISEMENT