Sport

Liderul galeriei Rapid, scandal cu conducerea clubului din cauza acordului încălcat cu FCSB: ”Cuvântul trebuie respectat, avem onoare”

Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean ”Bocciu”, s-a arătat deranjat de scandalul legat de numărul de bilete acordat rivalilor de la FCSB pentru derby și a luat în colimator conducerea clubului din Giulești.
20.07.2022 | 12:48
Liderul galeriei Rapid scandal cu conducerea clubului din cauza acordului incalcat cu FCSB Cuvantul trebuie respectat avem onoare
Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean ”Bocciu”, s-a arătat deranjat de scandalul legat de numărul de bilete acordat rivalilor de la FCSB pentru derby și a luat în colimator conducerea clubului din Giulești. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că se ajunese la o înțelegere pentru o reciprocitate mare de tichete, ”vișinii” s-au răzgândit și nu le mai acordă ”roș-albaștrilor” decât 600 de locuri la partida programată duminică, 24 iulie, de la ora 21:30, în etapa a 2-a din SuperLiga.

Scandalul biletelor la derby-ul cu FCSB l-a înfuriat pe liderul galeriei Rapid

Liderul fanilor din Giulești nu este de acord cu decizia luată și a dat vina pe conducerea clubului Rapid în acest scandal, Mai mult, el a amenințat cu boicotarea meciului retur cu FCSB dacă situația nu se va rezolva.

ADVERTISEMENT

”În Giulești, cuvântul trebuie respectat, avem onoare. Eu am vrut și vreau să le dăm o peluză întreagă. Să fie spectacol. Se vede că nu interesează pe nimeni ce facem noi în peluză. Dacă decideam eu, le dădeam toată peluza cu zâmbetul pe buze. Greșeala este a conducerii noastre.

Eu am vorbit înaintea inaugurării noului stadion să nu vândă acolo bilete pentru că vreau să le dau galeriilor puternice. Să ne respectăm. Să nu mai mergem în deplasare și să stăm șapte pe un loc. Am vrut normalitate”, a declarat cel supranumit ”Bocciu”, la Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean cere plecarea unor oameni din club

Deși co-acționarul Victor Angelescu a afirmat că decizia a fost luată după o consultare cu Jandarmeria din cauza posibilelor probleme de securitate, Ungurean nu i-a menajat pe conducătorii Rapidului și crede că unii dintre ei ar trebui să plece.

”Public spun că la noi, conducerea nu a fost de acord. Oamenii la noi în club sunt mulți care nu au habar ce înseamnă sportul, nu au habar ce este Rapid, spiritul și respectul. La Rapid, în conducere sunt câțiva terchea berchea, care sper ca acum cu noua conducere vor dispărea, pentru că sunt incapabili și nu merită să facă parte din organigrama clubului.

ADVERTISEMENT

Anunț acum că dacă în retur nu primesc bilete pentru toată galeria, nu venim la meci. Așa cum am boicotat și cu Dinamo. Nu ai cum să vinzi bilete unde ți-am cerut eu, ca lider de galerie, să lași locuri libere.

Conducerea a încălcat înțelegerea, dar ei nu stau la porțile stadioanelor până intră ultimul rapidist. Acolo voi fi eu, iar ei stau la loje, cu sprițuri și cămășile încheiate până la gât”, a mai spus liderul suporterilor giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Amenințări după rezultatele proaste ale naționalei

În același timp, Liviu Ungurean a lansat un mesaj critic la adresa conducătorilor fotbalului românesc pe care îi consideră principalii vinovați pentru rezultatele modeste înregistrate în ultimul timp la nivelul echipei naționale..

”Nu ne mai respectă nimeni. Fotbalul este în mocirlă și nu știu cât mai rezistăm și noi. Cred că vom ajunge să venim la meciurile României cu vreo 20 de steaguri cu Palestina si zvastici. Atunci, fotbalul s-a terminat. De ce să mai înjurăm Federația ca derbedeii?

Venim organizați, toate galeriile, și scoatem steaguri cu Palestina si cu tata Putin, cu 50 de portrete, cu el așa cum este talentat, chelios, cu fața lui de războinic. Apoi vine FIFA și ne lasă să mai jucăm la Pașcani, odată la șapte ani”, a încheiat ”Bocciu”.

ADVERTISEMENT
Tags: