Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liderul galeriei Rapidului, reacţie surpriză în scandalul cu Dorinel Munteanu: “Prea mult circ. Nu mi se pare normal să îi luăm gâtul”

Liderul galeriei celor de la Rapid a avut o reacție surpriză în urma scandalului cu Dorinel Munteanu din Giulești, unde a avut un derapaj rasist la adresa suporterilor.
16.02.2024 | 13:55
Liderul galeriei Rapidului reactie surpriza in scandalul cu Dorinel Munteanu Prea mult circ Nu mi se pare normal sa ii luam gatul
Liderul galeriei Rapidului, reacţie surpriză în scandalul cu Dorinel Munteanu: “Prea mult circ. Nu mi se pare normal să îi luăm gâtul”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre scandalul cu Dorinel Munteanu din Giulești, iar liderul galeriei a avut o reacție surpriză. Antrenorul de la Oțelul Galați urmează să fie audiat de către CNCD, deoarece au existat suporteri de la Rapid care au depus plângeri.

Liderul galeriei Rapidului, reacţie surpriză în scandalul cu Dorinel Munteanu: “Prea mult circ. Nu mi se pare normal să îi luăm gâtul”

Bocciu a avut o reacție neașteptată în privința lui Dorinel Munteanu, care a avut un derapaj rasist la sfârșitul confruntării cu Rapid. Liderul galeriei din Giulești nu îl arată cu degetul pe antrenorul din Galați și anunță că toți suporterii celor de la Rapid îl respectă.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei din Giulești subliniază faptul că și alți rivali din SuperLiga au avut derapaje rasiste asupra suporterilor de la Rapid, însă nu s-a intervenit. Acesta spune că nu ar fi cazul ca primul astfel de exemplu să fie Dorinel Munteanu.

„Nu am făcut acea plângere. Îi prezint opinia mea: nu făceam niciun pas în această discuție cu Dorinel Munteanu. Pentru mine Dorinel Munteanu rămâne cel mai mare fotbalist, cu cele mai multe selecții la echipa națională și noi suporterii Rapidului îl respectăm pe Dorinel.

ADVERTISEMENT

Dorinel este un om din popor, Dorinel se manifestă exact ca în România și este un român autentic. Nu făceam niciun pas în această discuție care s-a interpretat, s-a aprins și a mers până la autorități. Nu mi se pare normal.

Nu este vorba că nu m-am simțit jignit, este vorba că nu continuam cum s-au îngropat atâtea greșeli ale adversarilor noștri din fotbalul românesc, care ne-au făcut în toate felurile și ne-au bălăcărit peste tot și nu a răspuns nimeni să facă plângeri. 

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ca lui Dorinel să îi luăm gâtul”

Liviu Ungurean spune și că astfel de situații ar trebui eliminate dinn fotbalul românesc. Liderul de galerie speră ca în fotbal să rămână oameni cu competențe și suporteri care știu să își susțină echipele.

Nu mi se pare normal că lui Dorinel să îi luăm gâtul pentru greșeala pe care a făcut-o. Este om, cam toată lumea în fotbalul românesc trebuie să înțeleagă că suntem oameni și trebuie să ne respectăm, Să termine circul că e prea mult circ.

ADVERTISEMENT

Vreți circ, mergeți la circ și vizionați spectacolele pe care le fac circari și râdeți acolo. Lăsați fotbalul să fie conduși de oameni competenți, eleganți și suporteri care știu să își susțină echipele”, a spus Bocciu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

Bocciu, REACTIE SURPRINZATOARE in SCANDALUL Rapid - Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT