Life

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au spus adio. Ce a împins-o pe artistă să pună punct relației

Showbiz-ul românesc bifează încă o despărțire neașteptată. Lidia Buble și Harlys Becerra și-au spus ”adio” după doar câteva luni de iubire. Artista a fost cea care a pus punct relației, din două motive.
08.12.2021 | 11:50
Lidia Buble si Harlys Becerra siau spus adio Ce a impinso pe artista sa puna punct relatiei
Lidia Buble și Harlys Becerra și-au spus adio. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Lidia Buble se declara cea mai fericită femeie din lume la brațul noului iubit. Încă din vara acestui an, artista a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu Harlys Becerra, iar în toamna aceasta a confirmat relația cu actorul cubanez.

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au spus ”adio”

Însă acum, după doar câteva luni de iubire ca în filme, Lidia Buble a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea despărțirii de Harlys.

ADVERTISEMENT

Când toți se așteptau ca cei doi să facă pasul cel mare, mai ales că artista a mărturisit de nenumărate ori în ”Asia Express” că-și dorește să se căsătorească, relația sa cu celebrul cubanez a ajuns la final.

”Da, sunt fericită. Suntem bine, suntem fericiți. Simt că este sufletul meu pereche. Știu că la noi în țară, de obicei când vine cineva în România e dus prin cluburi, eu am ales să-i arăt țara noastră frumoasă. Am vrut să-i arăt unde m-am născut, de unde provin.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mie îmi place să las lucrurile să se întâmple natural, dar da, ca orice femeie îmi doresc la un moment dat să am copii”, spunea Lidia Buble în urmă cu ceva timp, scrie SpyNews.

Artista a pus punct relației

Conform cioa.ro, chiar Lidia Buble a fost cea care a pus punct relației de iubire, din mai multe considerante. Diva a a luat în calcul multele proiecte în care este implicată și care îi ocupă mai tot timpul, dar și distanța care o desparte de cubanez.

ADVERTISEMENT

Astfel că, după întoarcerea în țară din ”Asia Express”, acolo unde a ajuns alături de Estera Buble până în semifinală, Lidia Buble i-a spus ”adio” celui alături de care și-a petrecut vara.

Deși s-au iubit doar câteva luni, timp în care Becerra a vizitat România, a ajuns la casa părintească a Lidiei, cunoscându-i frații și părinții, cei doi au bifat multe experiențe împreună.

ADVERTISEMENT

Nu puține au fost locurile exotice pe care le-au vizitat, vacanțele exclusiviste în care și-au făcut amintiri cât pentru o viață și clipele romantice pe care le-au trăit în doi.

Cântăreața a fost cuplată cu mai mulți bărbați celebri

După despărțirea de Răzvan Simion, bărbatul despre care artista a spus că a fost marea sa dragoste, Lidia Buble a fost surprinsă în compania mai multor bărbați celebri.

Deși s-a zvonit că ar fi avut o relație cu fostul ”cumnat” al Biancăi Drăgușanu, Cobra Tate, nici ea și nici afaceristul, surprinși în oraș împreună, nu au vorbit în spațiul public despre viața lor amoroasă.

Și asta nu este tot, căci înainte de al cunoaște pe Harlys, presa mondenă scria că Lidia ar avea o relație cu milionarul Ensar Duman, alături de care ar fi fost într-o vacanță în Maldive. Însă nici acest lucru nu a fost confirmat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: