Life

Lidia Buble, gânduri serioase pentru nuntă. Ce a dezvăluit concurenta de la Asia Express

Lidia Buble trăiește de câteva luni bune o frumoasă poveste de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra, de aici și planurile pe care le are. Vedeta vorbește mai des despre căsătorie.
18.11.2021 | 19:10
Lidia Buble ganduri serioase pentru nunta Ce a dezvaluit concurenta de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Blondina are gânduri serioase pentru nuntă de când are o nouă relație sentimentală. Îndrăgita artistă a dezvăluit că este pregătită să facă pasul cel mare.

Concurenta de la Asia Express vorbește tot mai des despre acest aspect, lucru scos în evidență la una dintre probele de pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

A primit un șnur roșu care să-i poarte noroc în dragoste, Lidia Buble schimbându-și complet starea de spirit după misiunea de la Antena 1. Vedeta s-a liniștit și a plecat mai departe cu moralul ridicat.

Lidia Buble, pregătită pentru nuntă. Concurenta de la Asia Express se gândește la căsătorie

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit.

ADVERTISEMENT

Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână. Le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare.

Am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a spus Lidia Buble în competiția Asia Express 4, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Solista din Deva este fericită și împlinită de când iubește din nou, după o relație de 5 ani cu Răzvan Simion care nu a dus la nuntă, ci la o despărțire discretă.

Cântăreața este foarte deschisă în ultima perioadă și comunică foarte mult cu fanii cărora le spune că nu mai vrea să fie singură, ci să aibă alături un soț.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, ca o carte deschisă. Ce le comunică fanilor

În plus, Lidia Buble a declarat și la Asia Express că vrea să îmbrace rochia de mireasă, blondina fiind cerută în căsătorie de Connect-R în primele ediții de la Antena 1.

Atât de mare este dorința artistei de a se așeza la casa ei încât la un moment dat s-a supărat pentru că Maria Speranța a fost curtată de un localnic din Iordania.

Fiica actriței Adriana Trandafir a primit 10 cămile, dar nu s-a grăbit să ofere un răspuns. Tânăra de 20 de ani a subliniat un aspect important, acela că valorează mai mult.

ADVERTISEMENT