Life

Lidia Buble, îndurerată: „Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine”

Câinele cântăreței Lidia Buble s-a stins din viață astăzi, 22 octombrie 2022. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Instagram.
22.10.2022 | 15:25
Lidia Buble indurerata Nu stiu cum voi invata sa traiesc fara tine
Lidia Buble, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

E zi tristă pentru Lidia Buble. Bubbly, cățelul pe care l-a primit cadou de la fostul ei partener, Răzvan Simion, a murit.

Lidia Buble, tristă. I-a murit câinele

Patrupedul a avut probleme de sănătate în ultima perioadă, deși în luna aprilie a acestui an Lidia spunea că animalul se simte mai bine după o vizită la medicul veterinar.

ADVERTISEMENT

Lidia a postat un clip cu Bubbly și a scris un mesaj pe Instastory în amintirea celui mai bun prieten al ei. Pomeranianul a fost aproape nedezlipit de muziciană din 2017, an în care aceasta l-a primit cadou de la matinalul de la Antena 1.

„Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine… Ai luat jumătate din mine cu tine. Te iubesc, prietenul meu cel mai bun!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

ADVERTISEMENT
lidia buble
Lidia Buble și Bubbly, pomeranianul care i s-a stins din viață

Vedeta îl căra pe patruped peste tot cu ea

Animăluțul a avut mai multe sensibilități, cele mai multe de ordin alimentar. Lidia a avut foarte mare grijă ce să îi dea de mâncare încât să nu îi afecteze stomacul.

Pierderea lui Bubbly a adus foarte multă amărăciune în sufletul vedetei, mai ales că îl lua cu ea peste tot, chiar și la unele spectacole pe care le susținea prin țară. Bubbly a devenit un cățeluș îndrăgit de toată lumea, pozele pe care artista le posta cu el strângând mii de aprecieri, mai ales pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Spre uimirea tuturor, îl iau și pe scenă, cu mine. Îl mai las dj-ului sau îl aduc în fața publicului, pentru că… este cerut! Culmea, după cântari, el face cele mai multe poze cu bublișorii. În alte cazuri, are gentuța lui specială, unde stă cumințel, doarme și mă așteaptă să ne jucăm, după concert”, povestea Lidia acum mai mult timp, vorbind cu bucurie despre necuvântătorul pe care l-a tratat ca pe un om.

Rămâne de văzut dacă interpreta de muzică pop-dance va alege să umple golul din sufletul luându-și alt animal de companie.

ADVERTISEMENT