Life

Lidia Buble, mireasa anului 2024? Cântăreața a dat cărțile pe față despre situația ei amoroasă

Lidia Buble a răspuns la întrebarea care îi macină pe mulți: are sau nu planuri de nuntă după ce s-a zvonit că se iubește cu un milionar?
28.12.2023 | 10:57
Lidia Buble mireasa anului 2024 Cantareata a dat cartile pe fata despre situatia ei amoroasa
Lidia Buble, răspuns categoric legat de nuntă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și-a stabilit prioritățile pentru anul 2024! Va fi cântăreața mireasa anului ce vine, după ce s-a spus că se iubește cu un milionar sau va da vedeta skip la nuntă încă 12 luni?

Lidia Buble, mireasă în 2024? Răspunsul tranșat dat de artistă

Discretă, ca de obicei, atunci când vine vorba despre situația ei amoroasă, Lidia Buble a vorbit, de data asta, mai clar ca niciodată despre intenția de a îmbrăca rochia de mireasă. Artista a fost cuplată de presă cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, despre care refuză să spună ceva concret.

ADVERTISEMENT

Cert este că oricât de mult s-ar iubi cu antreprenorul (sau poate există un alt bărbat în viața ei), Lidia Buble nu vrea să audă deocamdată de măritiș. Proiectele muzicale sunt pe primul loc pentru ea și în anul 2024.

Cântăreața care a fost în trecut iubita prezentatorului Răzvan Simion a și glumit pe tema asta. A spus că nu ar avea de ce să mintă, autoironizându-se, spunând că i-ar crește nasul și mai mare față de cum îl are.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare”

„Nu am planuri de căsătorie. Tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint. Instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e. Deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată. Iar referitor la muzică… pregătesc muzică nouă.

Promit să vă surprind într-un mod foarte plăcut, mai plăcut decât până acum. Am scris foarte multe piese. În ultima perioadă m-am implicat chiar eu foarte mult în scrierea pieselor”, a declarat Lidia Buble pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble se focusează, așadar, pe propriile sale compoziții muzicale. Frumoasa șatenă din Hunedoara vrea să scoată și mai multe melodii în care să se vadă touch-ul ei personal, căci ultimele piese au fost concepute 100% de ea.

„În ultima perioadă mi-a plăcut foarte mult să mă implic eu și vor fi niște piese foarte personale”, a adăugat Lidia Buble pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT