Life

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Dani Oțil a tras-o de limbă, iar artista a făcut marea dezvăluire

17.07.2020 | 13:22
Lidia Buble si Razvan Simion sau impacat Dani Otil a traso de limba iar artista a facut marea dezvaluire
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu o lună, după ce prezentatorul de la Neatza a anunțat pe Instagram că relația de iubire dintre el și cântăreața a luat sfârșit, după 5 ani de relație.

Aflată în emisiunea prezentată de ex-ul iubit pentru promovarea melodiei Ochii ăia verzi, Lidia Buble a fost luată la întrebări de Dani Oțil, care a a reușit să o tragă de limbă și să spună mai multe lucruri nu doar despre piesă, ci și despre viața personală.

ADVERTISEMENT

Fără să-și dea seama, artista a mărturisit că încă locuiește cu Răzvan Simion în aceeași casă, deși închiriase o altă locuință după despărțire.

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună?

Schimbul de replici dintre Dani Oțil și Lidia Buble din timpul emisiunii Neatza de la Antena 1 a lăsat să se înțeleagă că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat. Mai mult, din ce spune artista, prezentatorul TV și artista locuiesc în continuare împreună, în locuința nouă în care a fost fotografiată Buble cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, foștii/actualii iubiți și-au schimbat casa, stau în continuare în Corbeanca, sub același acoperiș, deși s-au despărțit în urmă cu o lună.

Este foarte posibil ca Răzvan Simion să fi avut și o reacție de moment, asta explică și faptul că a șters postarea în care anunța despărțirea. Lidia Buble și Răzvan Simon s-au împăcat, cel mai probabil, căci și în emisiunea Neatza de la Antena 1 erau foarte relaxați și degajați, cu zâmbetul pe buze, semn că relația dintre ei este una bună.

ADVERTISEMENT

Vă lăsam mai jos schimbul de replici dintre Dani Oțil și Lidia Buble, dar și video-ul în care îi puteți urmări la Neatza.

Dani Oțil: Ce faci, Lidia?

Lidia Buble: Sunt foarte bine, sunt foarte fericită pentru că piesa merge foarte bine. Povestea piesei. Știi că eu cânt de obicei dragostea sub diferite forme. Este vorba despre o iubire neîmplinită.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil: Zău?

Lidia Buble: Dani, fii blând te rog. E bine ce m-ai întrebat și ți-am spus foarte bine, dar te rog fii blând, de asta îmi era cel mai frică să vin astăzi aici, știm ce întrebări îmi vei pune.

Dani Oțil:  Mai suntem vecini?

Lidia Buble: Deocamdată mai suntem vecini

Dani Oțil:  Luna asta am avut ceva probleme, că m-am întrebat, dacă îi este rău la unul din voi să vină dea ăla un telefon, îl suni pe Dani dacă e, deși sunt în coada listei. Nu știu unde să vin să vă salvez. 

Lidia Buble: Eu te-am tot chemat, dar nu ai venit. Trebuia să ne chemi și tu (n.r. pe ea și pe Răzvan Simion), dar nu ne-ai chemat!

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Prezentatorul de la Neatza și Lidia Buble s-au despărțit la începutul lunii iunie, iar anunțul a fost făcut tocmai de vedeta Antenei 1 pe Instagram. După ce a făcut valuri cu mesajul postat, Răzvan Simion a șters declarația prin care anunța despărțirea de solistă.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cuplat pe vremea când vedeta Antena 1 era într-o relație cu mama copiilor lui, Diana Simion. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani și din rodul iubirii lor au venit pe lume Ianca și Tudor Ștefan.

ADVERTISEMENT
Tags: