Life

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt lunile infidelității: ”Oamenii sunt tentați să înșele atunci”

Lidia Fecioru a spus care sunt perioadele în care oamenii au tendința să-și trădeze partenerii de viață. Ce a anunțat vedeta.
21.02.2024 | 08:15
Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt lunile infidelitatii Oamenii sunt tentati sa insele atunci
Lidia Fecioru a spus care sunt perioadele în care oamenii au tendința să-și trădeze partenerii de viață. Ce a anunțat vedeta. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt lunile infidelității. „Oamenii sunt tentați să înșele atunci”, a declarat bioenergoterapeutul român în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, moderate de Cătălina Porumbel.

Lidia Fecioru a spus care sunt perioadele în care oamenii au tendința să-și trădeze partenerii de viață. Ce a anunțat vedeta

Lidia Fecioru a spus care sunt perioadele în care oamenii au tendința să-și trădeze partenerii de viață. Ce a anunțat vedeta. Lucrurile sunt valabile pentru femei, cât și pentru bărbați. Lunile cu cea mai mare tentație sunt cele de vară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în iunie și iulie oamenii încep să nu se mai simtă atrași de persoanele iubite, iar spre sfârșitul sezonului cald lucrurile încep să se schimbe. Bioenergoterapeutul consideră că aceste transformări se produc cel mai des în vacanțe.

„Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Cumva, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor.

ADVERTISEMENT

Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi. În concediu este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu.

Să vină şi să le spună: «Cară bagajul! Stai cu copiii!» şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă!”, a mărturisit Lidia Fecioru pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru, sfaturi pentru cuplurile cu copii

Lidia Fecioru are și câteva sfaturi pentru cuplurile care au copii. Vedeta este de părere că partenerii de viață ar trebui să se bucure de o mică pauză după fiecare sejur petrecut împreună și să meargă într-o vacanță fără cei mici.

„Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără. Imediat după sărbătorile de iarnă este iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

ADVERTISEMENT

Este important să ne dăm răgaz. Dacă tu vrei atenţie în relaţie, oferă şi tu asta. Dacă vrei timp, oferă-i şi celuilalt timp”, a completat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

ADVERTISEMENT