Life

Lidia Fecioru a dezvăluit cum își crește imunitatea: “Există o rețetă foarte simplă”

Există un truc care te ajută să îți crești rapid imunitatea, iar Lidia Fecioru ne spune ce trebuie să facem dacă răcim.
12.08.2023 | 18:56
Lidia Fecioru a dezvaluit cum isi creste imunitatea Exista o reteta foarte simpla
Leacul pentru imunitate prezentat de Lidia Fecioru. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un truc te poate ajuta să îți crești rapid imunitatea, spune Lidia Fecioru. Bionergoterapeutul vorbește despre o băutură care este extrem de benefică dacă ești răcit. Trebuie să o consumi însă încă de la primele simptome.

Leacul pentru imunitate prezentat de Lidia Fecioru

Există numeroase leacuri naturale benefice pentru organismul nostru. Iar Lidia Fecioru știe foarte bine ce plante ne fac bine, dar și cum putem să ne folosim de ele. De această dată aflăm rețeta pentru imunitate, care este extrem de eficientă.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru le recomandă tuturor celor care se simt răciți să urmeze acest truc. Fie că este vorba despre un nas înfundat, sau o stare de moleșeală, această băutură poate face minuni și este cât se poate de naturală.

Pentru a o prepara ai nevoie de două linguri de coniac, o aspirină, o singură de miere, suc de lămâie, dar și apă călduță. Această băutură se bea seara, iar a doua zi, toate simptomele de răceală vor dispărea.

ADVERTISEMENT

„Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă.

E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie. Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic”, a dezvăluit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Cum poți să scapi de tuse cu un truc natural

Iar acesta nu este singurul truc prezentat de Lidia Fecioru pentru imunitate. Există și un alt sirop natural care are aceleași beneficii și mai mult de atât, poate să amelioreze tusea. În acest caz avem însă nevoie de alte ingrediente.

Pentru a prepara siropul sunt necesare următoarele: o ceașcă cu miere naturală, o jumătate de ceașcă de ulei de măsline și trei lămâi stoarse. Această băutură este recomandată în special în cazul persoanelor care se confruntă cu o tuse seacă sau productivă.

ADVERTISEMENT

Punem într-o oală sucul de la lămâi alături de uleiul de măsline. Se lasă la foc mediu pe aragaz, iar când începe să clocotească se ia de pe foc și se adaugă mierea. Totul se amestecă foarte bine, iar apoi se lasă la răcit. Compoziția poate fi păstrată într-un borcan și se consumă ori de câte ori este nevoie.

ADVERTISEMENT