Life

Lidia Vadim Tudor, dezvăluiri tulburătoare despre pierderea tatălui său: „Când m-am dus în curtea spitalului, toți oamenii îmi băgau calmante pe gât”

Lidia a făcut dezvăluiri despre pierderea tatălui său. Momentele cumplite pe care le-a trăit când Corneliu Vadim Tudor era în spital.
12.12.2023 | 14:47
Lidia Vadim Tudor dezvaluiri tulburatoare despre pierderea tatalui sau Cand mam dus in curtea spitalului toti oamenii imi bagau calmante pe gat
Lidia, dezvăluiri despre pierderea lui Vadim Tudor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia a făcut mărturisiri tulburătoare despre pierderea tatălui său dar și din intimitatea familiei. Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a trecut prin momente cumplite atunci când acesta s-a stins din viață.

Cum era Corneliu Vadim Tudor acasă

Corneliu Vadim Tudor a murit în urmă cu opt ani, dar familia încă nu se poate obișnui cu pierderea acestuia. Fiica sa, Lidia, a fost în urmă cu câteva luni invitată în emisiunea În Oglindă, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Lidia a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl său și a dezvăluit că, spre deosebire de ceea ce se vedea la televizor, Corneliu Vadim Tudor era un om calm, căruia îi plăcea să aibă rutina și tabieturile sale.

„Cum faci față unui asemenea moment? Nu știu, și când au murit persoane din familie, nu pot să zic că mama sau tata a lăsat să fim atât de afectate sau să ne lovim de rău. Ne-au lăsat să ne trăim copilăria și să ne dăm seama că trebuie să ne bucurăm, că sunt evenimente care se întâmplă în viață.

ADVERTISEMENT

Când a murit tata, ne-a lovit totul din plin. Tata acasă era un om foarte calm. Avea tabieturile lui, rutina lui.  Noi eram un sistem interconectat și niciunul nu putea să funcționeze fără celălalt. Așa eram.

Tata avea tabieturile lui, muncea toată ziua, până noaptea târziu, uneori nu dormea nopțile și dormea dimineața până la prânz. Noi știam să respectăm treburile astea. Mesele nu le luam toate împreună, deoarece avea treabă, pleca, avea emisiuni. Weekendurile le petrecea adesea cu noi pentru că stătea acasă, iar lunea era zi de ieșit cu noi”, a declarat Lidia.

ADVERTISEMENT

Ultimele imagini cu tatăl său i-au rămas întipărite în minte

Decesul lui Corneliu Vadim Tudor a luat-o prin surprindere pe Lidia, care nu se aștepta ca o asemenea tragedie să aibă loc. Ea a fost cea care l-a însoțit la spital și l-a ținut de mână tot timpul.

„Tribunul” a ajuns în stare gravă la unitatea medicală și a suferit 22 de stopuri cardiace. Momentul în care și-a văzut tatăl intubat a fost cel în care toată viața a luat o întorsătură sumbră.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut picând pe pat. Au venit toți doctorii din lume. L-am văzut intubat și știam ce înseamnă asta. După-amiază am intrat la el. A făcut 22 de stopuri cardiace și a spus că a intrat în moarte cerebrală, iar dacă va supraviețui, va rămâne o legumă.

Când m-am dus în curtea spitalului, toți oamenii îmi băgau calmante pe gât. Și la câțiva metri erau tone de presă. Sute de ziariști, n-am văzut niciodată în viața mea. Dar eu nu știam ce să le spun că eu nu conștientizam ce s-a întâmplat. Filmul în viața mea s-a rupt. Primul șoc a fost la 40 de zile când am făcut curat la mormânt și i-am văzut numele lui pe cruce”, a mai spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor, citată de kfetele.ro. 

ADVERTISEMENT