Life

Lidl aduce ofertele de weekend pe care mulți dintre români le așteptau. Intră la raft de sâmbătă, 23 martie 2024, și se vor vinde repede

Lidl, reduceri și oferte uriașe pentru clienții săi. Produsele iubire de mulți români intră la raft de sâmbătă, 23 martie 2024.
22.03.2024 | 18:00
Lidl aduce ofertele de weekend pe care multi dintre romani le asteptau Intra la raft de sambata 23 martie 2024 si se vor vinde repede
Ce produse sunt la ofertă la Lidl începând de sâmbătă, 23 martie 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl, unul dintre supermarketurile favorite ale românilor, vine din nou cu reduceri pentru clienții săi. Multe produse vor fi la ofertă începând de sâmbătă, 23 martie 2024. Vor dispărea repede de pe raft.

Lidl, ofertă la mai multe produse începând de sâmbătă, 23 martie 2024

Mulți români obișnuiesc să-și facă cumpărăturile la Lidl. Motivele sunt multiple, produsele din marca lor proprie provin din România, fiind realizate în fabrici care se ocupă și de branduri mari.

ADVERTISEMENT

În plus, săptămânal, în lanțul de magazine se găsesc numeroase oferte. Mezeluri, produse de curățenie, prăjituri, haine, unelte pentru casă și gradină sau ustensile de bucătărie, toate se găsesc pe rafturile magazinului.

Astfel că, de sâmbătă, 24 martie 2024, mai multe produse vor fi la reducere la Lidl. Pieptul de curcan dezosat se va vinde cu 3,49 de lei/ 100 de grame, în loc de 4,99 de lei pentru aceeași cantitate.

ADVERTISEMENT

Salamul nobil feliat, de la Dulano, are, de asemenea, un preț mult mai mic. Reducerea este de 40% pentru pachetul de 150 de grame, ceea înseamnă că va costa numai 5,09 lei, de la 8,49.

Reduceri uriașe

În timp ce salariile nu sunt satisfăcătoare pentru o mare parte a populației din România, oamenii încearcă să facă economie pe cât pot, motiv pentru care urmăresc reducerile și produsele aflate în ofertă.

ADVERTISEMENT

De aceea, este posibil că rafturile Lidl să se golească repede, căci mulți caută produse bune la bani puțini. De pildă, către cel mai apropiat supermarket se vor îndrepta și cei care iubesc peștele.

Acesta este un aliment sănătos, recomandat de medici. Iar sâmbătă, 23 martie 2024, 500 de grame de file de Alaska vor fi cu 42% mai ieftine. Pachetul va costa numai 10,99 de lei, redus de la 18,99.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, pachetul de opt role de hârtie igienică de la Zewa, se va găsi în magazinele Lidl cu doar 15,99 de lei. Asta înseamnă că o singură rolă este la prețul de 1,87 de lei. Dar de menționat este că stocul este limitat, conform site-ului oficial. 

ADVERTISEMENT
Tags: