Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-out etapa a 2-a. Emil Săndoi tună și fulgeră după eșecul cu CS Mioveni: „Chunchukov e desfigurat”

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile din etapa a 2-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1, care au loc în perioada vineri, 18 martie - luni, 21 martie.
21.03.2022 | 22:22
Casa Pariurilor Liga 1 playout etapa a 2a Emil Sandoi tuna si fulgera dupa esecul cu CS Mioveni Chunchukov e desfigurat
Emil Sandoi reactioneaza in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si Chindia Targoviste, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, luni 21 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
21-03-2022
21:27

Frustrările lui Emil Săndoi după Mioveni - Chindia 1-0

Emil Săndoi și-a pierdut cumpătul după eșecul Chindiei de la Mioveni. Antrenorul dâmbovițenilor a încercat să explice al doilea pas greșit făcut de echipa sa în play-out, după o-o în prima etapă cu FC U Craiova 1948. Săndoi a pus înfrângerea pe seama gafei lui Cătălin Căbuz.

„Am luat gol pe o greșeală impardonabilă. Chiar am încercat să transmitem portarului să joace într-o anumită zonă. Din păcate, el a încercat să joace în cu totul și cu totul altă zonă.

Dintr-o greșeală impardonabilă… Trebuia să avem un jucător pe post de fundaș central și puteam să rezolvăm foarte ușor faza și să evităm golul. Cred că în a doua repriză am intrat mai bine, dar parcă nu a fost ziua noastră. Parcă totul a fost împotriva noastră astăzi.

Mă îngrijorează (n.r. că nu a câștigat niciun meci în primele două etape din play-out), dar pe undeva am avut ocazii și puteam să facem diferența. Aici sunt mai nemulțumit. La Chunchukov e o problemă, pentru că are un hematom foarte mare, e desfigurat. E bine că vine și această pauză”, a declarat Emil Săndoi, după CS Mioveni – Chindia 1-0.

21-03-2022
20:24

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 2-a din play-out: program, rezultate și clasament

Vineri, 18 martie

  • FC Botoșani – UTA Arad 1-0 (Jaja 7)

Sâmbătă, 19 martie

  • Gaz Metan – FC U Craiova 0-2 (Bauza 40, Compagno 81)
  • Academica Clinceni – Rapid 0-1 (Moise 67) – VIDEO

Duminică, 20 martie

  • Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0 – VIDEO

Luni, 21 martie

  • CS Mioveni – Chindia Târgoviște 1-0 (B. Rusu 39)

21-03-2022
17:16

CS Mioveni - Chindia Târgoviște 1-0 (B. Rusu 39)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 78: După ce Florea este blocat în drumul spre poartă, mingea ajunge la Chunchukov, care șutează slab dintr-o poziție ideală.

Min. 56: Șutul la colțul scurt al lui Rrumbullaku din colțul careului mic trece puțin pe lângă bară.

Min. 39: GOOOL CS MIOVENI! La o minge respinsă de apărarea Chindiei, Bogdan Rusu șutează din prima de la peste 20 de metri, la colțul scurt, și înscrie ajutat de plasamentul prost al portarului Căbuz.

Min. 23: Șutul lui Buziuc din afara careului trece pe lângă poartă.

Min. 10: Trif trimite mingea peste poartă dintr-o poziție ideală, după o centrare a lui Rădescu.

Min. 1: A început partida.

  • CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Lixandru, Dumitriu, Trif – Sanoh, Rusu, Buziuc. Rezerve: Ducan, Oancea, Șerban, Panait, Vereș, Coșereanu, Raicea, Tomczic, Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Chindia Târgoviște: Căbuz – Butean, Pițian, Iacob, Rrumbullaku – Șerban, Dulca, Passaglia, Sila – Chunchukov, Florea. Rezerve: Popadiuc, Chamed, Celea, Căpușă, Dinu, Kocic, Atanase, Șerban, Moldoveanu. Antrenor: Emil Săndoi
19-03-2022
14:55

Nicolo Napoli își ceartă jucătorii, după Gaz Metan - FC U Craiova 0-2

Deși echipa sa a câștigat meciul, Nicolo Napoli s-a declarat nemulțumit de atitudinea lejeră pe care jucătorii olteni au avut-o.

„Nu am făcut un meci foarte bun. Mă aşteptam la puţin mai mult de la joc, dar important este că am câştigat cele trei puncte. Urcăm mai sus în clasament. Acum ne pregătim pentru puţină vacanţă şi apoi ne gândim la meciul de acasă.

(n.r. despre Mioveni – Chindia) Ne poate avantaja cu puncte în plus pentru noi, dar avem apoi meci foarte greu.

E posibil că au văzut o echipă cu mulţi fotbalişti copii şi poate că echipa s-a relaxat, dar asta nu se face. Avem nevoie de jucători să joace sută la sută bine. Ca să facem rezultate şi să adunăm puncte”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul partidei cu Gaz Metan

19-03-2022
09:53

Gaz Metan - FC U Craiova 0-2 (Bauza 40, Compagno 81)

Cele mai importante faze video AICI.

Min. 90+3 0-2 S-a fluierat finalul jocului

Min. 81: 0-2 GOOOOOL FCU Craiova. Compagno reușește în cele din urmă să-și treacă numele pe lista marcatorilor după o gravă greșeală în defensiva gazdelor 

Min. 77: 0-1 Compagno este ghinionistul de serviciu al oltenilor. A ratat încă o oportunitate de a dula avantajul echipei sale

Min. 66: 0-1  O nouă ratare a oltenilor din mijlocul careului advers

Min. 59: 0-1 Compagno ratează o nouă oportunitate pentru FCU Craiova din poziție ideală

Min. 50 0-1 Intervenție excelentă a portarului Popa, la prima ocazie importantă a gazdelor

Min. 48 0-1 O nouă intervenție excelentă a lui Grosz, la un șut deviat al lui Bauza

Min. 46 0-1 A început repriza a doua

Min. 45+1: 0-1 S-a încheiat prima repriză de la Mediaș

Min. 40: 0-1 GOOOOOL FCU Craiova. Bauza înscrie elegant pe lângă portarul Grosz

Min. 35: 0-0 Grosz este omul meciului până în acest minut. Intervențiile tânărului portar medieșean menținând tabela nemodificată

Min. 30: 0-0 FCU Craiova continuă să pună presiune pe echipa gazdă. Doar golul lipsește

Min. 14: 0-0 Compagno ratează o ocazie uriașă, din 3 metri

Min. 10: 0-0 Oltenii controlează jocul în totalitate. Deschiderea scorului este doar o chestiune de timp

Min. 8: 0-0 Marquet a trimis în bară, de la marginea careului

Min. 1: 0-0 A început meciul

Gaz Metan: Grosz – Kanda, Matricardi, Avram, Maxim – Harfaș, P.Iancu – Ursu, Gașpar, P.Costea – Domșa
Rezerve: Bumba, Câmpean, Covaci, Mathaus, Noian, Tala, Șteau
Antrenor: Flavius Boroncoi

FC U Craiova: Popa – Negru, Diallo, Kovacic, Bușu – Asamoah, Marquet – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Pop, Albu, Blidar, Sidibe, Ondaan, Bălan
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: Gaz Metan (Mediaş)
Arbitru: Dumitrache Bogdan (Bucureşti) / A1: Vornicu Adrian (Iaşi), A2: Filip Alexandru (Constanţa)

18-03-2022
18:40

Alexandru Benga, revoltat de problemele financiare cu care se confruntă echipele din campionatul românesc

Prezent la flash-interviul de după meciul cu FC Botoșani, fundașul UTA-ei, Alexandru Benga, a profitat de ocazie pentru a-și striga nemulțumirea cu privire la problemele financiare ale echipelor Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, care nu pot obține licența pentru sezonul viitor. Potrivit spuselor sale, o mare parte din vină aparține conducătorilor fotbalului românesc.

Pe hârtie, suntem mari favoriți cu Gaz Metan, dar este o provocare acest meci mai ales din punct de vedere mental. Cred că o să fie cel mai greu meci din play-out, pentru că, în subconștientul nostru, se așază o anumită stare de relaxare. Trebuie să fim atenți.

În primul rând, nu este drept pentru că colegii noștri nu-și primesc salariile. Nu este corect, se întâmplă de ani de zile, de 8-9 ani. Toată lumea vorbește, dar nu se ia nicio decizie clară. Nu se vrea! Dacă s-ar vrea, în toți acești ani s-ar fi găsit o soluție, fără doar și poate.

Eu am fost în aceeași situație, n-am primit salariul opt sau nouă luni, la Petrolul. Echipa a intrat în faliment și am pierdut toți banii, munciți de mine. Marea problemă este că nu se iau decizii, să se reglementeze acest lucru. N-ar mai fi probleme”, a declarat Alexandru Benga, la Digi Sport.

18-03-2022
18:19

Ionuț Badea, dezamăgit după înfrângerea cu FC Botoșani: „Nu e rezultatul pe care ni-l doream”

Imediat după fluierul final al meciului pierdut fără drept de apel de UTA, scor 0-2, cu FC Botoșani, Ionuț Badea s-a arătat dezamăgit de acest rezultat, însă a dat asigurări că pauza competițională care urmează va aduce o îmbunătățire semnificativă în jocul echipei sale.

Din păcate, am intrat mai greu în meci, după care am deprins și noi. Nu e rezultatul pe care ni-l doream. După pauză am încercat mai mult, dar nu am avut situațiile pe care le doream.

E un proces. Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate. E un proces la care ne-am angrenat cu toţii. O să fie două săptămâni de pregătire. Sunt puncte pe care trebuie să le luăm”, a declarat tehnicianul „Bătrânei Doamne”, la Digi Sport.

18-03-2022
14:19

FC Botoșani - UTA Arad 1-0 (Jaja 7)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 58: Cardoso reia cu capul peste poartă după o centrare a lui Ubbink.

Min. 21: Papa nu profită de gafa uluitoare a portarului arădean Iacob, care i-a pasat greșit, și ratează o bună oportunitate de a dubla avantajul gazdelor.

Min. 12: Corner pentru oaspeți, Benga reia periculos cu capul, însă Cardoso se interpune pe traiectoria balonului și trimite peste poartă.

Min. 7: GOOOL FC BOTOȘANI! Jaja șutează din interiorul careului, mingea este deviată de un fundaș arădean și intră în plasă.

Min. 1: A început partida.

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Haruț, Șeroni, Țigănașu – Papa, Dican, Tîrcoveanu – Mailat, Roman II, Jaja. Rezerve: Contra, Dragu, Croitoru, Florescu, Santos, Tisdel, Fili, Petkovski; Antrenor: Marius Croitoru
  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico da Silva, Benga, Baravykas – Vorobjovas, Ubbink, Batha – Cardoso, Miculescu, Otele. Rezerve: Balauru, Fl. Matei, Dima, Șliakov, Laukzemis, Mercioiu, Cibi, Hrezdac, Pătlăgică; Antrenor: Ionuț Badea

Și maratonul play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 are programat o nouă rundă, cea de-a doua, în acest weekend, meciurile începând de vineri, 18 martie și încheindu-se luni, 21 martie. Este interesant de urmărit atât lupta pentru primele două poziții, 7 și 8, care vor trage pentru barajul de Conference League, și cea pentru evitarea locului 15, retrogradabil și a locurilor de baraj de supraviețuire.

Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 2-a din play-out: programul complet și clasamentul

Vineri, 18 martie

  • ora 17:30 FC Botoșani – UTA Arad

Sâmbătă, 19 martie

  • ora 12:30 Gaz Metan – FC U Craiova
  • ora 15:00 Academica Clinceni – Rapid

Duminică, 20 martie

  • ora 16:00 Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Luni, 21 martie

  • ora 20:30 CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 2-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 5 partide programate în a doua etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Telekomsport și Look Sport/Look Plus, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Etapa a 2-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 începe vineri cu un meci din zona echipelor care trag la locurile 7-8. La Botoșani, moldovenii primesc vizita celor de la UTA, într-un meci care se anunță echilibrat și nu prea bogat în goluri.

FC Botoșani, care a pierdut aproape incredibil, în ultima etapă a sezonului regulat pe teren propriu în meci direct cu FC Argeș, e lider, cu 26 de puncte. Arădenii sunt pe locul 8, cu trei puncte mai puțin, dar dacă vor pierde riscă să cadă pe locul 10, pentru că Rapid și Sepsi, cu același număr de puncte, joacă împotriva Clincenilor și respectiv a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni – Rapid se joacă pe stadionul Dinamo

Sâmbătă se dispută un meci fără istoric la Mediaș, unde Gazul, permanent depunctată pentru neplata datoriilor față de foștii jucători și antrenori, a ajuns la minus 1 pe ultimul loc, primește vizita celor de la FC U Craiova 1948 și întrebarea care se pune e doar câte goluri va lua.

Tot sâmbătă se mai joacă de la ora 15:00, pe stadionul Dinamo, Academica Clinceni – Rapid, care 99 la sută trebuie să revină giuleștenilor. Academica a renunțat să mai dispute partidele de acasă la Giurgiu, dar e prea puțin de înțeles de ce un meci de la ora 15:00 nu are loc acasă la ilfoveni, care doar instalație de nocturnă nu posedă.

ADVERTISEMENT

Sepsi, o nucă prea tare pentru „câinii” lui Dusan Uhrin?

Dinamo, care speră să mai adune ceva puncte, pentru a lăsa definitiv pe Clinceni pe locul 15, ultimul retrogradabil, are însă o partidă foarte grea acasă, duminică, 20 martie, la 24 de ore după ce pe același gazon s-a disputat Academica Clinceni – Rapid.

Dușan Uhrin i-a băgat în sperieți pe fani după ce a declarat că sunt probleme mari în lot și că materialul de care dispune e total diferit de ceea ce a avut la dispoziție ultima dată când a mai stat pe banca lui Dinamo. Cehul a avertizat că se poate întâmpla tot ce e mai rău, adică o retrogradare. Deja recunoaște că trebuie să pregătească echipa pentru baraj.

ADVERTISEMENT

Etapa se încheie luni la Mioveni, acolo unde vine Chindia într-o partidă care credem că are șanse reale să se poată termina chiar și fără ca tabela de marcaj să sufere vreo modificare, pentru că vorbim de o filosofie a antrenorilor care are la bază ideea că înainte de orice nu trebuie să iei gol.

ADVERTISEMENT