Sport

Liga 2 etapa a 7-a. CSA Steaua, al doilea meci consecutiv fără victorie. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă prezintă meciurile din cadrul etapei a 7-a din sezonul regulat de Liga 2
20.09.2021 | 19:56
Liga 2 etapa a 7a CSA Steaua al doilea meci consecutiv fara victorie Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
20-09-2021
14:53

CSA Steaua - Șelimbăr 0-0

Echipa CSA Steaua a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu formația Șelimbăr, în ultima partidă din etapa a 7-a din Liga 2.

l2

20-09-2021
12:55

”U” Cluj - Viitorul Târgu Jiu 1-0 (Boiciuc 68)

Echipa ”U” Cluj a învins la limită formația Viitorul Târgu Jiu, scor 1-0, prin golul marcat de Boiciuc (68).

l2

18-09-2021
07:38

Rezultatele şi programul de sâmbătă din Liga 2

Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila 6-0 (Buhăcianu 37, 70, Balaure 48, 90+2, C. Popescu 67, Sîntean 83)

Astra Giurgiu – Unirea Dej 0-2 (Militaru 21, Cocian 84)

Unirea Constanța – Politehnica Iași 0-6 (Camara 16, Stan 35, Istrate 54, Torres 64, Asavoaei 88, Aftanache 90)

FC Buzău – Metaloglobus 3-1 (Cârstocea 9, 41, Ciobanu 57 / O. Herea 69)

FC Brașov – Dunărea Călărași 3-1 (Roşu 35, Iurcu 41, Mihalcea 78 / A. Nica 45+1)

Politehnica Timișoara – Csikszereda 1-2

 

17-09-2021
12:44

Petrolul - Ripensia 2-0 (Vajushi 11, M. Bratu 42)

Echipele de start:

Petrolul: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto – M. Bratu, Tucaliuc, Vajushi – S. Diarra; Rezerve: Al. Radu – Alb. Olaru, Mih. Constantinescu, Boțogan, Sil. Pană, M. Chindriș, Saim Tudor, Jarovic, Măzărache; Antrenor: Nicolae Constantin

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Fridrich – Coulibaly (cpt.), Vidrăsan – Val. Macrițchii, Piftor, Mitrov – Golda; Rezerve: Mosoarcă – M. Ion, Stoi, Rz. Morariu, Andr. Macrițchii, Ernest, Taras, Rob. Stoica, Gladun; Antrenor: Cosmin Petruescu

16-09-2021
13:52

Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 1-1 (Marc 90+2 / Mustacă 84) se joacă acum

Clasamentul în Liga 2 după Concordia Chiajna – Unirea Slobozia:

Min. 90+2: GOOOL Concordia Chiajna! Marc a egalat în prelungiri.

Min. 84: GOOOL Unirea Slobozia! A înscris Mustacă

Min. 1: A început meciul Concordia Chiajna – Unirea Slobozia

Liga 2 ajunge la borna cu numărul 7 din sezonul regulat, ceea ce înseamnă că mai sunt doar 12 etape până la despărțirea campionatului în cele două grupe: play-off și play-out. În Liga 2 se joacă o singură partidă în prima parte a campionatului, fiind eliminat de la începutul pandemiei vechiul sistem tur-retur.

Programul etapei a 7-a din Liga 2

Joi, 16 septembrie, ora 17:00

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia

Vineri, 17 septembrie, ora 16:00

Petrolul – Ripensia

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 11:00

Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila

Astra Giurgiu – Unirea Dej

Unirea Constanța – Politehnica Iași

FC Buzău – Metaloglobus

FC Brașov – Dunărea Călărași

ora 17:00 Politehnica Timișoara – Csikszereda

Luni, 20 septembrie

ora 16:00 U Cluj – Viitorul Tg. Jiu

ora 18:00 CSA Steaua – Șelimbăr

După desfășurarea rundei a 6-a Concordia Chiajna a rămas singură pe primul loc, dar principalul eveniment l-a constituit succesul Petrolului pe terenul Unirii Slobozia, prima înfrângere din acest sezon a echipei pregătite de Adrian Mihalcea, în urma căruia prahovenii, cu cinci succese consecutive, au ajuns pe poziția secundă.

ADVERTISEMENT

Totodată, precedenta rundă a consemnat obținerea primului punct al hibridului numit Unirea Constanța, după ce tocmai pierduse la un scor halucinant, 14-0, la Buzău, și de notat este că acest punct a fost obținut în deplasarea de la Călărași, semn că posibila implicare a lui Vasile Geambazi, ruda lui Gigi Becali, dacă este reală, dă deja roade.

Concordia Chiajna și Petrolul conduc în clasament

În etapa a 7-a tocmai liderul Concordia Chiajna și fosta revelație Unirea Slobozia dau startul, partida având loc joi, 16 septembrie, de la ora 17:00 pe terenul ilfovenilor. Echipa lui Claudiu Niculescu pleacă favorită, dar cu siguranță vor avea parte de o replică serioasă din partea ialomițenilor.

ADVERTISEMENT

Și a doua clasată, Petrolul, va evolua mai repede decât zilele de weekend, vineri, 17 septembrie, de la ora 16:00, pe stadionul Ilie Oană, adversară urmând a-i fi Ripensia Timișoara. În cazul Petrolului meciul se dispută vineri deoarece o zi mai târziu, sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 14:30 tot la Ploiești va reveni să joace partidele de acasă din prima ligă Chindia Târgoviște, care o va întâlni pe Farul.

Meci pe Bega între două foste participante la play-off sâmbătă, 18 septembrie

Conform uzanței, grosul etapei a 18-a are loc sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 11:00. Cinci meciuri se joacă la matineu, un al șaselea, confruntarea Politehnica Timișoara – Csikszereda fiind programat tot sâmbătă, dar de la ora 17:00, urmând a se înfrunta două foste participante la play-off-ul de promovare din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

De la ora 11:00 avem meciurile Astra Giurgiu – Unirea Dej, FC Brașov – Dunărea Călărași, FC Buzău – Metaloglobus, Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila și Unirea Constanța – Politehnica Iași. Meciuri foarte interesante și cu obiective diferite pnetru aceste echipe.

Buzău – Metaloglobus, partidă echilibrată în Crâng

Astra Giurgiu, care mai are de recuperat două puncte din cele opt de penalizare, este în continuare lanterna roșie și de curând a vândut și ultimii doi jucători importanți, portarul Popa la Voluntari și mijlocașul ofensiv Vali Gheorghe la FCSB. La Giurgiu vine nou promovata Unirea Dej, cu moral ridicat, după ce a învins CSA Steaua, remontând de la 0-1 la pauză.

ADVERTISEMENT

Un meci extrem de interesant și destul de echilibrat va avea loc pe arena din Crângul Buzăului. Trupa lui Cristi Pusztai pare a-și fi dat drumul la joc și a reușit trei succese consecutive, însă acum are un adversar de calibru, Metaloglobus, o echipă foarte bine organizată și greu de învins.

Ultimele două meciuri sunt luni, 20 septembrie

Pentru sibieni jocul de acasă cu una dintre cele mai slabe echipe din Liga 2, Dacia Unirea Brăila, ar trebui să fie ca un fel de antrenament cu public, nepunându-se problema învingătorului. Unirea Constanța revine la Techerghiol, terenul de acasă, pentru a primi o Politehnica Iași dornică să recupereze punctele pierdute acasă pe final cu Buzăul.

Duminică, 19 septembrie, nu este programat nici un meci în Liga 2, ultimele două partide urmând a se juca luni, 20 septembrie. După stopul de la Miercurea Ciuc, unde a condus la pauză, U Cluj se poate reabilita cu un succes acasă în fața Viitorului Târgu Jiu. La fel și pentru CSA Steaua, care e mare favorită acasă, într-un meci între nou promovate, în fața celor de la Șelimbăr.

ADVERTISEMENT