Sport

Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 23-25, în Liga Campionilor la handbal feminin. Victoria chinuită care ne menține pe primul loc

07.11.2020 | 20:15
Krim Ljubljana  CSM Bucuresti 2325 in Liga Campionilor la handbal feminin Victoria chinuita care ne mentine pe primul loc
ADVERTISEMENT

CSM București s-a impus greu, cu 25-23, în deplasarea de la Ljubljana cu Krim, dar grație acestei victorii se menține pe primul în clasamentul Grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin.

Formația noastră a condus bună parte din meci, dar a avut o ușoară cădere între minutele 25 și 40, când le-a permis gazdelor să preia inițiativa și să treacă la un moment dat chiar și în avantaj de două goluri.

ADVERTISEMENT

Îmbucurătoare este și revenirea Cristinei Neagu, care a marcat 3 goluri. În tabăra noastră, cele mai multe reușite le-a avut Lazovic – 5.

Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 23-25 – VEZI VIDEO

Min. 60: CSM Bucurește reușește să câștige greu, la o diferență de două goluri. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 23-25.

ADVERTISEMENT

Min. 56: Diferența de 3 goluri se menține și cu 4 minute înainte de final. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 21-24.

Min. 50: „Tigroaicele” reușeșsc să refacă din nou diferența de 4 goluri cu 10 minute înainte de final. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 17-21.

ADVERTISEMENT

Min. 45: CSM are din nou avantaj de un gol pe tabelă, dar soarta partidei este departe de a fi decisă. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 17-18.

Min. 35: Continuă degringolada în tabăra bucureștencelor și Krim trece în avantaj de două goluri. CSM nu a înscris timp de 12 minute!!! Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 14-12.

ADVERTISEMENT

Min. 30: O nouă cădere a bucureștencelor le permite celor de la Krim să intre în pauză cu un handicap de doar un gol. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 11-12

Min. 20: CSM București reușește săpăstreze controlul, conducând cu 3 goluri cu zece minute înainte de finalul primei reprize. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 7-10

Min. 10: Gazdele profită de ezitările echipei noastre și reduc substanțial din handicap. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 5-6

Min. 6: Început perfect de partidă pentru CSM București, care se distanțează pe tabelă încă din primele minute. Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 1-5

Meciul Krim Ljubljana – CSM Bucureşti are loc sâmbătă, 7 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a a grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Ambele echipe au susţinut până acum câte cinci partide, având câte un joc amânat din motive de coronavirus.

CSM Bucureşti vine la Ljubljana din postura liderului grupei, cu 8 puncte, în timp ce slovenele au acumulat doar trei puncte. Singurul eşec din cele cinci meciuri pentru vicecampioanele României s-a petrecut în Norvegia, în faţa lui Kristianstad, acela fiind şi jocul în care a lipsit, pozitivă la COVID, vedeta Cristina Neagu.

Este important ca fetele pregătite de Adi Vasile să câştige acest meci, obiectivul fiind calificarea de pe primele două locuri direct în sferturi, pentru a evita complicaţia barajelor la care participă echipele de pe locurile 3-6 din cele două grupe.

Krim Ljubljana – CSM Bucureşti Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport

Partida Krim Ljubljana – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 19:00, în Palatul Sporturilor din Ljubljana, fără spectatori şi este transmisă în direct pe micile ecrane de canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. De asemenea, o puteţi urmări în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

La prima vedere, succesul lui CSM Bucureşti ar trebui să fie deznodământul logic al acestui meci, însă merită să fim atenţi la faptul că Ljubljana a reuşit un rezultat senzaţional de egalitate în Rusia, pe terenul lui Rostov pe Don, unde a condus până aproape de final.

CSM, formă excelentă în turneul de la Sfântu Gheorghe

Acasă, slovenele nu au înregistrat decât un singur succes, în faţa lanternei roşii Bietigheim, scor 28-26. Obiectivul lor este clasarea pe unul dintre locurile 5 sau 6, care ar însemna prezenţa la barajul pentru sferturi. Ljubljana are trei puncte, la fel ca Esbjerg, iar Ferencvaros are patru.

CSM a arătat o formă excelentă la turneul de la Sfântu Gheorghe, unde au avut loc patru etape din Liga Florilor, dar vedeta Cristina Neagu nu a fost prezentă, ea aflându-se în recuperare după accidentarea stupidă suferită la un antrenament, obiectivul fiind să se repună la mxim pe picioare progresiv.

Gabi Szabo a luat coronavirus

Turneul de la Sfântu Gheorghe a fost unul cu mari probleme din  cauza coronavirusului, dar de la CSM singura infectată este directorul Gabriela Szabo şi soţul ei, nici una dintre jucătoare nefiind testată pozitiv.

Casele de pariuri sunt convinse că echipa lui Adi Vasile va avea câştig de cauză la Ljubljana şi acordă o cotă absolut modică la victorie, 1,18, faţă de 6,40 pentru slovene. CSM are două victorii obţinute în meciurile directe la Ljubljana, dar, atenţie, în ultima confruntare pe pământ sloven a fost 23-22 pentru Krim în 2019!

ADVERTISEMENT